Raw Cider Pop Up
843    SOLD
- +
EXPIRED
300 DKK
150 DKK

Frit valg til alt hos Raw Cider – Prisvindende cideri har åbnet pop-up shop på Nørrebro

Ved International Cider Challenge 2020 vandt de én af verdens mest eftertragtede priser. Ciderproduktionen foregår på naturens præmisser, og æblerne dyrkes efter økologiske og bæredygtige principper. Hos Raw Cider laver de små batches af vildgæret dansk cider. Æblerne vokser i naturskønne omgivelser ved Tissø. De håndplukkes og koldpresses, og de modnes på træfade, hvor den naturlige gær i æblerne får frie tøjler til at arbejde med mosten.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos Raw Cider. Køb ét eller flere værdibeviser. Beviserne kan indløses i pop-up shoppen på Nørrebro. Få fx Dumolobo – vildgæret cider lavet på Spartan-æbler med noter af marcipan. Køb Ballerina lavet på Belle de Boskoop æbler og The Perfect Silhouette med fine bobler og et strej af honningmelon. Få Orange Quince lavet på solmodne Cox Orange æbler. Smag Allstar – aromatisk Elstar-cider med noter af hasselnød. Få forfriskende Perry Cider lavet på Fondante de Charneu pærer. Få The Bells Symphony og All That Jazz. Nyd Orange Allstar med noter af appelsinskal. Få Why Ydun Never Dies og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset kan indløses i Raw Ciders pop-up shop på Nørrebro
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 12. september 2021
  • Hvert værdibevis har en værdi af 300 kr. til frit valg hos Raw Cider
+ HOURS

Torsdag - fredag, kl. 16-18
Lørdag, kl. 11-15

+ ABOUT

Sidste år satte de sig selv på det internationale ciderkort efter at have vundet både trofæ, guld og sølv ved International Cider Challenge. De har ciderproduktion og gårdbutik på Vestsjælland, og de næste 5 uger har de pop-up shop i København. Hos Raw Cider hylder cidermagerne de danske æbler, de værner om naturen, og de arbejder efter samme metoder, som man gør inden for naturvin og champagne.

De forpagter Tissø Frugtplantage, og det er udelukkende herfra, at de får deres æbler. Æbleplantagen ligger idyllisk placeret ned til Tissø. Træerne blev plantet af Niels Peter Nielsen tilbage i 1938, og i dag er det sønnen, Jørgen, og hans kone, der ejer plantagen. Sammen med Raw Cider passer de på plantagens gamle træer, og i dag bliver æblerne brugt til at lave vildgæret dansk cider.

+ WHERE

Pop-Up Shop
Læssøesgade 11
2200 København N