I særklasse: 3-retters frokostmenu hos Michelin-anbefalede Meille i Indre By – Tidligere Noma-kok får 5 stjerner i Berlingske under overskriften ”En af byens smukkeste frokostmenuer”

Simon Evers
Head Concierge
2500 købt
295,-    /    165,-

Han har slået sine folder på alt fra Noma til Geranium, Falsled Kro og El Bulli. I Michelin-guiden er hans restaurant blevet fremhævet som én af landets bedste, og for to måneder siden fik frokosten 5 stjerner i Berlingske. Hos Meille byder den tidligere Michelin-kok Mads Rye Magnusson på nordisk gastronomi. Råvarerne hentes hjem fra små lokale landbrug, og stemningen er afslappet. Her byder nogle af Danmarks dygtigste kokke på gourmet-light til priser, hvor alle kan være med.

Det får du

Få 3-retters frokostmenu hos Michelin-anbefalede Meille i Indre By. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser. Menuen er tilpasset sæsonens fineste råvarer og sammensættes på dagen af køkkenchefen. Smag fx syltede hvide asparges med skagenskinke, kørvelskum og spiselige blomster. Få braiseret kalv eller Grambogård-gris med syltede perleløg, brødkrummer, ramsløgskapers og vilde urter. Nyd jordbærsorbet med vaniljecreme, knust chokolade, marengs og meget mere.

Meille

Sankt Peders Stræde 24A
1453 København K
RatingRatingRatingRatingRating
Yelp (4,5)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Meille
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Menuen serveres til frokost (tirsdag - søndag, kl. 12-15)
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 31. oktober 2021
  • Booking foretages online – anfør "Meille Signatur" på din reservation

Sagt af andre

Maden er fantastisk! Måske det bedste, vi har smagt i København.
Et virkelig lækkert sted.
Yderst delikat, veltillavet og smuk æstetisk mad!
Tak for en madoplevelse i særklasse!
Ekstremt lækre retter og smukke omgivelser.
Vi kommer helt sikkert igen!

Af Clare, Bettina, Niels, Heidi, Philip & Ida – Kilde: TripAdvisor

Om Meille

Køkkenet er nordisk, og kokkene er nogle af landets bedste. I hyggelige Sankt Peders Stræde kreeres der gastronomi med udgangspunkt i sæsonens råvarer. Grøntsagerne er dyrket lokalt. Fiskene fanges i de skandinaviske farvande, og kødet kommer fra anerkendte danske gårde. Der er fuld smæk på smagen, og alt er tilberedt fra bunden med omhu og kærlighed til håndværket.

Hos Meille er tilgangen udfordrende, og alt er efter køkkenchef og ejer Mads Rye Magnussons personlige smag. Den tidligere Michelin-kok har modtaget topanmeldelser samt udmærkelse i Michelin-guiden, og de smukke restaurationslokaler bidrager til en fantastisk helhedsoplevelse.

 

Åbningstider

Frokost
Tirsdag - søndag, kl. 12-15

Aften
Tirsdag - søndag, kl. 17-24

295,-    /    165,-
UDSOLGT
2500 købt

UDSOLGT!

Meille

Sankt Peders Stræde 24A
1453 København K
RatingRatingRatingRatingRating
Yelp (4,5)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Meille
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Menuen serveres til frokost (tirsdag - søndag, kl. 12-15)
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 31. oktober 2021
  • Booking foretages online – anfør "Meille Signatur" på din reservation
UDSOLGT