En perle i Indre By: Frit valg til alt hos Kompa9 – Få alt fra pocheret æg med avocado til røræg med bacon, yoghurt, kartoffel- & avocadomadder, sommersalater og vegansk banankage

Simon Evers
Head Concierge
1508 købt
200,-    /    99,-

Fremhævet som én af byens hyggeligste caféer. Rost for sit køkken. I hjertet af København flokkes gæsterne om Kompa9, der med sin ro & charme er noget helt specielt. De byder københavnerne på morgenmad, brunch og frokost i et smukt bindingsværkshus fra 1796. Caféen er fyldt med planter, levende lys, antikke træborde og brændestabler. De er med på VisitCopenhagens liste over byens bedste steder, og omgivelserne får dig til at glemme alt om storbyens stress og jag.

Det får du

Du har frit valg til alt hos Kompa9 i Indre By. Køb ét eller flere værdibeviser. Få alt fra røræg med bacon til pocheret æg med avocado, tomater, mandler og ærteskud. Nyd friskbagte croissanter, tebirkes og surdejsboller med ost. Smag yoghurt med hjemmelavet granola, havtornsirup og friske bær. Få avocadomad med syltede rødløg og røgede mandler. Få hønsesalat på ristet rugbrød med trøffelmayo. Smag kartoffelmad med syltede rødløg, rygeostcreme, rugbrødscrumble og karse. Få sommersalat med blåbær, avocado, mandler og havtorndressing. Nyd vegansk banankage overtrukket med mørk belgisk chokolade. Få espresso, cortado, cappuccino og latte. Få hjemmelavet lemonade, friskpresset juice og meget mere.

Kompa9

Kompagnistræde 9
1208 København K
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (5,0)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Kompa9
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 14. oktober 2021
  • Hvert værdibevis har en værdi af 200 kr. til frit valg hos Kompa9

Sagt af andre

Lækker brunch, god kaffe og dejlig smilende betjening!
Virkelig en god oplevelse...
Kompa9 kan varmt anbefales!
Så hyggeligt. Så dejlig mad & kaffe. Så sødt personale.
En super hyggelig café.
Vi kommer helt sikkert tilbage!

Af Ane, Morten, Nina, Laila, Charlotte & Mads – Kilde: Facebook & TripAdvisor

Om Kompa9

Blot et stenkast fra Storkespringvandet byder Kompa9 på tilbagelænet hygge, akkompagneret af morgen-, brunch- og frokostanretninger, der får mundvandet til at løbe. Råvarerne er lokale, økologi er i højsædet, og gæsterne bydes velkommen med smil og varme i et af byens gamle bindingsværkshuse.

Hos Kompa9 er menukortet spækket med hjemmelavede lækkerier, og alt er lavet fra bunden. Bag disken brygger dygtige baristaer kaffe i linde strømme, mens gæsterne tager plads i de hyggelige lokaler. Her summer det af liv & godt humør. Her nydes livet i fred og ro med dagens avis og hyggesnak i timevis.

 

Åbningstider

Mandag - søndag, kl. 9:00-18:00
(køkkenet lukker kl. 16:30)

200,-    /    99,-
UDSOLGT
1508 købt

UDSOLGT!

Kompa9

Kompagnistræde 9
1208 København K
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (5,0)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Kompa9
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 14. oktober 2021
  • Hvert værdibevis har en værdi af 200 kr. til frit valg hos Kompa9
UDSOLGT