Anbefalet af Politiken: 2 bao combos hos Morsel Bao på Frederiksberg – Populær bao bar byder på baos med alt fra fried chicken til teriyaki duck, shrimp fry og tornado pork

Simon Evers
Head Concierge
1003 købt
290,-    /    145,-

De nørder baos, Asiens svar på burgeren, og de sælger flere hundrede om dagen. Kokkene fusionerer det kinesiske, taiwanske, japanske og koreanske, og de laver alt fra bunden – lige fra deres fluffy bao buns til syltede grøntsager, BBQ-marinader og chilisaucer. Hos Morsel spænder menukortet over alt fra klassiske baos til varianter, som du aldrig før har smagt. De laver baos med fried chicken, marineret okse og BBQ-svin, og det kommer næppe som en overraskelse, at de ofte har kø ud på gaden.

Det får du

Få 2 bao combos hos Morsel Bao på Frederiksberg. Spis i restauranten eller bestil 'to go'. Hver combo kommer med 3 baos, og du har frit valg mellem alle baos på kortet. Smag Crispy Fried Chicken Bao med friteret kylling, kål, syltet grønt og chilimayo. Få Tornado Pork Bao med grillet BBQ-svin, kål, chilisauce og agurk. Nyd Bulgogi Beef Bao med marineret oksekød, friterede løg og syltet grønt. Få Shrimp Fry Bao med tempurareje, tatarsauce, chili, kål og tang. Få Veggie Bao med bøgehatte, østershatte, kål, forårsløg og wafu-dressing. Smag Teriyaki Duck Bao med grillet and, agurk, forårsløg og teriyakisauce. Få Classic Pork Bao med braiseret svin, peanuts, syltet grønt og meget mere.

Morsel Bao Frederiksberg

Godthåbsvej 48
2000 Frederiksberg
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (5,0)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Morsel Bao
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 6. oktober 2021

Sagt af andre

De bedste baos, jeg nogensinde har smagt!
Super hyggeligt sted og ekstremt god mad!
Bestemt et besøg værd...
Fantastiske baos! Vi kommer klart igen.
Virkelig lækker, velsmagende mad!
Kan på det varmeste anbefales!

Af Ida, Emilie, Anders, Kenn, Christian & Anna – Kilde: Google

Om Morsel Bao Frederiksberg

De serverer godbidder fra Asien. Råvarerne er i særklasse, og alt bliver lavet i hånden. Hos Morsel sværger kokkene til de oldgamle asiatiske teknikker, og opskrifterne er gået i arv gennem generationer. De respekterer de klassiske smage, men samtidig er de ikke bange for at udfordre med nye spændende twists.

Det er halvandet år siden, at Morsel åbnede for første gang. De er ét af de første steder i landet, der er gået all-in på de bløde, dampede bao buns, som fyldes med alt fra friske og syltede grøntsager til kød og stegte svampe. De kombinerer restaurant og takeaway. Stilen er dejlig afslappet, og stemningen sender tankerne mod Asien.

 

Åbningstider

Mandag - søndag, kl. 12-21

290,-    /    145,-
UDSOLGT
1003 købt

UDSOLGT!

Morsel Bao Frederiksberg

Godthåbsvej 48
2000 Frederiksberg
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (5,0)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Morsel Bao
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 6. oktober 2021
UDSOLGT