Gourmet: 6-retters brunch med kaffe, te eller juice for 2 personer hos Venner i Indre By – Tidligere Kadeau-kokke har åbnet brunchrestaurant

Simon Evers
Head Concierge
1752 købt
460,-    /    230,-

I 3 år arbejdede de side om side på Kadeau, og de var med til at sikre restaurantens Michelin-stjerner. Nu har engelske David Squire og canadiske Camille Bletton åbnet deres eget, og med Venner går de all-in på brunch. De er rykket ind i et smukt københavnerhus fra 1809. Lokalerne er intime, murstensvæggene er blotlagte, og i baggården har de egen oase med planter og solskinsservering. De laver mad på niveau med landets bedste restauranter, og stemningen er dejlig uformel.

Det får du

Få brunch for 2 personer hos Venner i Indre By. I får hver især Venners 6-retters brunchmenu inklusiv én valgfri kaffe, te eller juice. Menuen er tilpasset sæsonens fineste råvarer, retterne vælges af køkkenet, og de skifter fra dag til dag (der tages naturligvis hensyn til allergener etc.). Smag fx yoghurt med granola, ahornsirup, kaffestøv og friske bær. Få rødbedemarineret laks med dild og cream cheese. Få eggs benedict med brown butter hollandaise. Nyd håndskåret bacon glaseret med ahornsirup, serveret med dadelketchup. Smag avocado med tikka masala hummus og friterede kikærter. Få grapefrugt med frisk basilikum. Nyd amerikanske pandekager med høcreme, friske hindbær, jordbær og citronmelisse. Få valgfri kaffe, te eller juice – alt fra grøn te til latte, cappuccino og friskpresset gulerod-æble-ingefær juice.

Venner CPH

Teglgårdstræde 13
1452 København K
RatingRatingRatingRatingRating
Google (5,0)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Venner
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 8. oktober 2021
  • Det kan være en god idé at reservere bord – reservation kan foretages via www.vennercph.dk

Sagt af andre

Byens bedste brunch!
Virkelig dejlig mad og rar stemning!
Den bedste brunch, jeg har fået i flere år...
Uden tvivl mit nye stamsted!
Fantastisk mad, juice og kaffe!
Kan varmt anbefales!

Af Morten, Jan, Amanda, Vicki, Christian & Anna – Kilde: Google

Om Venner CPH

Det er lidt over en måned siden, at de slog dørene op for første gang. Kokkene eksperimenterer med unikke sammensætninger og smage, og de tager brunchen til et nyt niveau i København. Hos Venner er de inspireret af det nordiske køkken, som de fusionerer med brunchtraditioner fra England og Canada. De byder på moderne fortolkninger af klassiske smage, og de tager afsæt i sæsonens udbud af råvarer.

De fokuserer på bæredygtighed og økologi, og de arbejder tæt sammen med lokale producenter. Hos Venner er råvarerne valgt med omhu, og kærligheden til maden skinner igennem hver en servering. Kødet kommer fra fritgående danske grise & kvæg, og fiskene fanges i de skandinaviske farvande. Grøntsagerne dyrkes på lokale landbrug, og kaffebønnerne hentes hjem fra små ukendte farme.

 

Åbningstider

Onsdag - fredag, kl. 8-17
Lørdag - søndag, kl. 9-17

(køkkenet lukker alle dage kl. 16)

460,-    /    230,-
UDSOLGT
1752 købt

UDSOLGT!

Venner CPH

Teglgårdstræde 13
1452 København K
RatingRatingRatingRatingRating
Google (5,0)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Venner
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 8. oktober 2021
  • Det kan være en god idé at reservere bord – reservation kan foretages via www.vennercph.dk
UDSOLGT