Holm Cider
1250    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
300 DKK
150 DKK

Frit valg til alt hos Holm Cider på Vesterbro – Kombineret ciderbar og butik byder på ét af verdens største udvalg af cider

De har flere end 150 forskellige cidere på hylderne, og udvalget spænder over alt fra det vinøse til det øl-lignende og det vildgærede med minimal indblanding og manipulation. Hos Holm kombinerer de ciderbar med butik, og de henter cider hjem fra store og små ciderier i hele verden. De er blevet anbefalet af alt fra Berlingske til Politiken. Stemningen er uformel, humøret er højt, og det er en fornøjelse for både ciderentusiaster og nybegyndere at gå på opdagelse i Holms ciderunivers.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos Holm Cider på Vesterbro. Køb ét eller flere værdibeviser. Gå på opdagelse i ciderbaren eller køb cider med hjem. Få Cuvée Colette fra Domaine Dupont med noter af citrus og grønne æbler. Smag vildgæret cider fra Tom Oliver infuseret med Simcoe-humle. Få Sig Natur fra Æblerov lagret i gamle Bourgogne-fade og Hva drikker Mølr fra Decideret – juicy cider pét-nat med noter af citrus og ananas. Nyd Cidre Rosé fra SASSY lavet på syrlige røde æbler og Fermier Brut fra Manoir de Grandouet i Normandiet. Køb Black Fox fra Dunkertons i Herefordshire. Få Premium Brut produceret af Abavas i Letland og Viva La Pineapple fra Reverend Nat's i Portland lavet på West Coast æbler tilsat ananas. Køb La Reserva fra chilenske Alai – produceret for foden af Andesbjergene. Få spansk cider fra Maeloc og Astarbe. Få barsnacks, burrata, pølser og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Holm Cider
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 30. september 2021
  • Hvert værdibevis har en værdi af 300 kr. til frit valg hos Holm Cider
+ HOURS

Tirsdag - fredag, kl. 14-23
Lørdag, kl. 12-23

+ ABOUT

Hos Holm Cider er de på en mission. De vil udbrede cider – ikke den billige masseproducerede, som du kender fra supermarkedet, men cider produceret på samme niveau som god vin. De rejser rundt i hele verden og henter cider hjem fra verdens bedste ciderier. De samarbejder med alt fra små danske producenter som Mergelsø og Nagelsbjerg til hæderkronede Domaine Dupont og Dunkertons.

De åbnede for første gang i 2015, og de voksede hurtigt ud af de oprindelige, små lokaler. I dag ligger Holm Cider et stenkast fra Kødbyen, og lokalerne byder både på åben ciderbar og butik. De har kæmpe reoler med cider fra gulv til loft, og de har siddepladser inde og ude. De har trukket overskrifter i ind- & udland, og de byder på ét af verdens største udvalg af cider.

+ WHERE

Istedgade 44
1650 København V