Smagen af naturvin lavet på æbler: Frit valg til alt hos Holm Cider på Vesterbro – Kombineret ciderbar og butik byder på ét af verdens største udvalg af cider

Simon Evers
Head Concierge
1250 købt
300,-    /    150,-

De har flere end 150 forskellige cidere på hylderne, og udvalget spænder over alt fra det vinøse til det øl-lignende og det vildgærede med minimal indblanding og manipulation. Hos Holm kombinerer de ciderbar med butik, og de henter cider hjem fra store og små ciderier i hele verden. De er blevet anbefalet af alt fra Berlingske til Politiken. Stemningen er uformel, humøret er højt, og det er en fornøjelse for både ciderentusiaster og nybegyndere at gå på opdagelse i Holms ciderunivers.

Det får du

Du har frit valg til alt hos Holm Cider på Vesterbro. Køb ét eller flere værdibeviser. Gå på opdagelse i ciderbaren eller køb cider med hjem. Få Cuvée Colette fra Domaine Dupont med noter af citrus og grønne æbler. Smag vildgæret cider fra Tom Oliver infuseret med Simcoe-humle. Få Sig Natur fra Æblerov lagret i gamle Bourgogne-fade og Hva drikker Mølr fra Decideret – juicy cider pét-nat med noter af citrus og ananas. Nyd Cidre Rosé fra SASSY lavet på syrlige røde æbler og Fermier Brut fra Manoir de Grandouet i Normandiet. Køb Black Fox fra Dunkertons i Herefordshire. Få Premium Brut produceret af Abavas i Letland og Viva La Pineapple fra Reverend Nat's i Portland lavet på West Coast æbler tilsat ananas. Køb La Reserva fra chilenske Alai – produceret for foden af Andesbjergene. Få spansk cider fra Maeloc og Astarbe. Få barsnacks, burrata, pølser og meget mere.

Holm Cider

Istedgade 44
1650 København V
RatingRatingRatingRatingRating
Google (4,7)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Holm Cider
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 30. september 2021
  • Hvert værdibevis har en værdi af 300 kr. til frit valg hos Holm Cider

Sagt af andre

Et helt fantastisk sted! Kommer klart igen...
Cidere fra hele Europa og god service!
En lille perle i København.
Lækkert udvalg og fantastisk betjening!
Super lækre cidere i alle mulige variationer.
Stor viden og kompetente folk bag baren!

Af Mads, Anders, Anja, Stefan, Jon & Felicia – Kilde: Google

Om Holm Cider

Hos Holm Cider er de på en mission. De vil udbrede cider – ikke den billige masseproducerede, som du kender fra supermarkedet, men cider produceret på samme niveau som god vin. De rejser rundt i hele verden og henter cider hjem fra verdens bedste ciderier. De samarbejder med alt fra små danske producenter som Mergelsø og Nagelsbjerg til hæderkronede Domaine Dupont og Dunkertons.

De åbnede for første gang i 2015, og de voksede hurtigt ud af de oprindelige, små lokaler. I dag ligger Holm Cider et stenkast fra Kødbyen, og lokalerne byder både på åben ciderbar og butik. De har kæmpe reoler med cider fra gulv til loft, og de har siddepladser inde og ude. De har trukket overskrifter i ind- & udland, og de byder på ét af verdens største udvalg af cider.

 

Åbningstider

Tirsdag - fredag, kl. 14-23
Lørdag, kl. 12-23

300,-    /    150,-
UDSOLGT
1250 købt

UDSOLGT!

Holm Cider

Istedgade 44
1650 København V
RatingRatingRatingRatingRating
Google (4,7)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Holm Cider
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 30. september 2021
  • Hvert værdibevis har en værdi af 300 kr. til frit valg hos Holm Cider
UDSOLGT