Perfekt til foråret & sommeren: 2 store bægre med is hos Banana på Nørrebro – Smag fremtidens is lavet på overskydende bananer

Simon Evers
Head Concierge
2835 købt
98,-    /    49,-

Fremtidens is er bæredygtig, 100% økologisk & vegansk – og så er den lavet på verdens mest spiste frugt, nemlig bananen. Inspirationen kommer fra solskinsøerne Hawaii, og isen er helt blød & cremet. Hos Banana laver de små batches af soft serve toppet med frysetørrede hindbær, ristet kokos, chokolade og flydende karamel. Deres is har trukket overskrifter i landets største medier. De er med på ELLEs og Anders Husas liste over byens bedste isbarer, og sammen med Irma bekæmper de madspild.

Det får du

Få 2 store bægre med is hos Banana på Nørrebro. Du har frit valg blandt dagens udvalg af is, som varierer efter sæson og ismagernes humør. Smag Solero lavet på mango, passionsfrugt og banan. Få Original med banan, vanilje og dadler. Nyd chokolade-is samt is med hyldeblomst, hindbær og citron. Vælg frit i toppingbaren, hvor du kan toppe din is med alt fra hjemmelavet kokos-karamel til blåbær, frysetørrede hindbær, vegansk chokolade og meget mere.

BananaCPH

Jægersborggade 27
2200 København N
RatingRatingRatingRatingRating
HappyCow (4,5)

INDLØSNING

  • Værdibeviset kan indløses hos Banana på Nørrebro
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 8. september 2021

Sagt af andre

Fantastisk is lavet på banan!
Vildt sejt koncept og virkelig lækkert!
Kanon is & god samvittighed.
Økologisk, sundt og virkelig smagfuldt!
Dejligt forfriskende på en varm sommerdag...
Meget lækker, cremet is med helt unik smag!

Af Magnus, Ben, Rikke, Lisa, Nick & Katja – Kilde: Google & HappyCow

Om BananaCPH

De laver is på bananer, som normalt ville blive kasseret på grund af deres udseende. De kæmper mod madspild og er i gang med at revolutionere is-markedet. Når de fleste forbrugere mener, at bananerne er for modne til, at de gider købe dem, så er bananerne faktisk i deres sødeste version. Og det har givet Banana mulighed for at lave is på overskydende bananer helt uden tilsætning af sukker.

De ligger allerede på Nørrebro, og om få uger slår de også dørene op på Ofelia Plads. Isbaren er prydet med smukke klinker, naturtræ og vilde planter. Køkkenet er åbent, og indretningen sender tankerne mod varmere himmelstrøg. Hos Banana er konceptet bygget op omkring sundhed, økologi og bæredygtighed. Isvarianterne følger sæsonens udbud af råvarer, og smagene er for vilde.

 

Åbningstider

Mandag - fredag, kl. 14-20
Lørdag - søndag, kl. 13-20

98,-    /    49,-
UDLØBET
2835 købt

Afsluttet:
27-04-2021

BananaCPH

Jægersborggade 27
2200 København N
RatingRatingRatingRatingRating
HappyCow (4,5)

INDLØSNING

  • Værdibeviset kan indløses hos Banana på Nørrebro
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 8. september 2021
UDLØBET