Kød, fisk, vin og ost: Frit valg til alt hos Thomsen & Ko – Tidligere Michelin-kok har åbnet delikatessebutik i Nordsjælland, og det har fået københavnerne til at køre nordpå

Simon Evers
Head Concierge
3120 købt
300,-    /    150,-

Han er én af landets dygtigste kokke. Han var køkkenchef og medejer af Den Røde Cottage, som havde en Michelin-stjerne frem til hans afsked i 2017. Han hoppede videre til Dragsholm Slot, og han forsvarede slottets stjerne. Nu har Lars Thomsen åbnet kombineret slagter & fiskebutik, takeaway, vin- og osteforretning i sin fødeby Allerød. Og det er underordnet, om du er fra Nordsjælland, har sommerhus dér, eller om du bor i København, for den 25 minutters køretur fra byen er det hele værd.

Det får du

Du har frit valg til alt hos Thomsen & Ko i Allerød. Køb ét eller flere værdibeviser. Udvalget skifter fra dag til dag – det følger sæsonen, og kokkene henter kun de råvarer hjem, der på dagen lever op til deres krav. Få fx friskfanget sandart, kuller, laks og vesterhavstorsk. Køb Gillardeau-østers, fjordrejer, fiskefrikadeller og caviar. Få svinemørbrad, lammekølle og krogmodnet ribeye. Få kalveinderlår, friskhakket dansk oksekød og kyllinger fra Hopballe Mølle. Køb brie, blåskimmel og krystalliseret Lihmskov. Få spegepølse, pastrami og sortfodsskinke. Få hønsesalat, leverpostej og frikadeller. Nyd smørrebrød og sandwich med alt fra laks til porchetta med kimchi, syltede rødløg og dijon. Køb færdigretter lige til at varme op derhjemme. Smag coq au Riesling og varmrøget laks med fennikel og friskost. Nyd vagtel med rosmarin-kartofler og syltede perleløg. Køb tiramisu, chokoladetærter og cheesecakes. Få Riesling fra Agape i Alsace. Køb champagne fra Jean Lallement og Les Pensées fra Domaine de Pallus. Få pilsner, IPA og pale ale fra Bryghuset Møn og meget mere.

Thomsen & Ko

M D Madsensvej 1A
3450 Allerød
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (5,0)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Thomsen & Ko
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 10. juli 2021
  • Hvert værdibevis har en værdi af 300 kr. til frit valg hos Thomsen & Ko

Sagt af andre

Uden sammenligning landets bedste delikatessebutik!
Førsteklasses råvarer og førsteklasses betjening...
Et kæmpe hit! Kan klart anbefales.
Den mest indbydende slagter, jeg nogensinde har været i.
Det er svært ikke at være begejstret!
Et fuldstændig fantastisk koncept!

Af Mads, Michael, Brian, Lonnie, Mette & Peter – Kilde: Facebook & Google

Om Thomsen & Ko

Dyrene har haft et godt liv, og de har græsset på anerkendte danske gårde. Fisken er pivfrisk, og den er fanget bæredygtigt i de skandinaviske farvande. Hos Thomsen & Ko krogmodner de deres eget kød. De bager brød, laver spegepølser, leverpostej og fermenterede saucer. De har øl, vin, kokketilberedte færdigretter og desserter. De er kompromisløse i deres tilgang til kvalitet, og alt følger sæsonens udbud af råvarer.

Siden 1930’erne har der ligget slagter i lokalerne over for Allerød Station. Nu har Thomsen & Ko taget over, og de har lavet deres bud på den moderne delikatessebutik. De er en slagter & fiskebutik. De er vinbutik, ostebutik og meget mere. De trækker på Lars Thomsens erfaring fra nogle af landets bedste restauranter, og anmeldelserne taler for sig selv.

 

Åbningstider

Tirsdag - fredag, kl. 9:30-18:00
Lørdag, kl. 9:30-13:00

300,-    /    150,-
UDLØBET
3120 købt

Afsluttet:
21-04-2021

Thomsen & Ko

M D Madsensvej 1A
3450 Allerød
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (5,0)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Thomsen & Ko
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 10. juli 2021
  • Hvert værdibevis har en værdi af 300 kr. til frit valg hos Thomsen & Ko
UDLØBET