Vanvittig god cider: Frit valg til alt hos Decideret – Hypet cideri i Nordhavn slår dørene op for private! Køb tør dansk cider, som serveres på nogle af verdens bedste barer og restauranter

Simon Evers
Head Concierge
503 købt
300,-    /    150,-

Glem alt om den cider, som du kender fra supermarkedet. Det her er smagen af natur- og orangevin lavet på danske æbler! På 5 år har Decideret udviklet sig fra hobbyprojekt til sjov business. De laver vildgæret cider og fruit pét-nats på æbler fra økologiske æbleplantager og privates baghaver. Deres cider har fundet vej til Kong Hans, Geranium og RE-NAA, og de eksporterer til London, Tokyo og New York. Nu slår deres cideri dørene op for private, og her kan du købe vanvittig god cider.

Det får du

Du har frit valg til alt hos Decideret. Køb ét eller flere værdibeviser. Beviserne kan indløses på cideriet i Nordhavn. Få Hva drikker Mølr – juicy cider pét-nat med noter af citrus og ananas. Køb Spontan mix-fermentation på danske haveæbler og økologiske solbær. Smag Københavnsk vildgæret orangecider på overskudsæbler fra københavnske baghaver. Få Who the fuck Pears? lavet på pære og æbler fra Lilleø med noter af syrlig grape og nødder. Køb Fadbelagtig lagret på gamle sherry- og whiskeyfade. Få Sprælsk med fine bobler og noter af frisk frugt og karamel. Nyd Hopla dry-hopped med Citra. Få Are you Cerise? med kirsebær og meget mere.

Decideret

Kattegatvej 45
2150 Nordhavn
RatingRatingRatingRatingRating
Google (4,5)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Decideret
  • Værdibeviset kan anvendes fra 29. marts til og med den 24. april 2021
  • Hvert værdibevis har en værdi af 300 kr. til frit valg hos Decideret

Sagt af andre

Utrolig lækker og spændende cider!
Smager himmelsk! Kan kun anbefale det...
Fantastisk cider med en solid, bæredygtig baggrund!
Nordisk smag og attitude – ingen æbler skal gå til spilde.
Den bedste cider, jeg nogensinde har smagt!
Funky, crisp og seriøst lækkert!

Af Henrik, Kenneth, Tomas, Maja, Ida & Mads – Kilde: Facebook & Google

Om Decideret

De arbejder efter de samme principper, som man gør inden for naturvin. Deres cider og fruit pét-nats er vildgærede, og de er lavet udelukkende på æbler og frugt med minimal indblanding og manipulation. Hos Decideret er de eksperimenterende. De skubber konstant grænserne for, hvad der er muligt, og de hylder de danske æbler, som er blandt verdens bedste.

De vidste så godt som intet om cider, da de startede i 2015. Nu nørder de forskelle i æblesorter, fermenteringsmetoder, terroir og lagringstid. Det er gået stærkt for Decideret, men det kommer næppe bag på nogen, at de i dag befinder sig i den absolutte cider-elite. De nørder bæredygtighed og kæmper mod madspild. De samarbejder med anerkendte æbleavlere, og de bruger æbler, som er vokset på træerne i private, danske haver.

 

Åbningstider

Tirsdag - fredag, kl. 9-16
Lørdag, kl. 10-13

(i uge 13 er der åbent mandag - onsdag, kl. 9-16)

300,-    /    150,-
UDSOLGT
503 købt

UDSOLGT!

Decideret

Kattegatvej 45
2150 Nordhavn
RatingRatingRatingRatingRating
Google (4,5)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Decideret
  • Værdibeviset kan anvendes fra 29. marts til og med den 24. april 2021
  • Hvert værdibevis har en værdi af 300 kr. til frit valg hos Decideret
UDSOLGT