5 hjerter i Politiken: 2 italienske ispinde hos OLUFs på Østerbro – Smag håndlavet is i særklasse

Simon Evers
Head Concierge
1512 købt
66,-    /    33,-

Håndlavede italienske ispinde dyppet i chokolade og toppet med hasselnødder, mandler, kokos og krokant! Hos OLUFs laver nogle af landets dygtigste ismagere små batches af is nørdet til perfektion. Udvalget spænder over alt fra hasselnødde-is med lys chokolade til lakrids- og solbær-is med hvid chokolade og frysetørrede bær. Deres ispinde er et lille tilløbsstykke på Østerbro. De har trukket overskrifter i ind- & udland, og de er blevet rost til skyerne i alt fra Berlingske til Politiken og Børsen.

Det får du

Få 2 italienske ispinde hos OLUFs på Østerbro. Du har frit valg blandt dagens udvalg af is, som varierer efter sæson og ismagernes humør. Smag karamel-is dyppet i lys chokolade og toppet med havsalt. Få hasselnødde-is med chokoladeskal og krokant. Nyd chokolade-is med kokos og mangosorbet overtrukket med mørk chokolade. Få lakrids-is med citron og chokolade. Få solbær-is overtrukket med hvid chokolade og frysetørrede bær. Smag vanilje-is med mørk chokolade og hakkede mandler. Få jordbærsorbet, kaffe-is med chokolade, knuste kaffebønner og meget mere.

OLUFs

Olufsvej 6
2100 København Ø
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (4,8)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos OLUFs
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 1. juni 2021

Sagt af andre

Ispinde i verdensklasse... Stærkt vanedannende!
Isen er fantastisk, og personalet er det sødeste!
Den lækreste og flotteste is, man kan få.
Tak for en dejlig oplevelse!
Absolut et besøg værd!
Jeg har aldrig fået bedre is...

Af Pernille, Asger, Frederikke, Kirsten, Jørn & Maria – Kilde: Facebook

Om OLUFs

”Danmarks flotteste pindis”. ”Is i luksusklassen”. ”Vi er store fans og dybt fascinerede”… OLUFs har trukket overskrifter i landets største medier, og deres is har vundet tusindvis af københavnske hjerter. De laver isen in-house i små batches, og de eksperimenterer med ispinde i alt fra klassiske til innovative varianter.

De henter råvarerne hjem fra landbrug i Danmark og Italien. Der er smæk på smagen, og isen er helt blød og cremet. Hos OLUFs værner ismagerne om de gamle dyder, og alt bliver lavet i hånden. Ispindene roterer efter sæson og humør, og det kæmpe udvalg gør det altid svært at vælge.

 

Åbningstider

Mandag - søndag, kl. 12-20

(i marts lukker OLUFs alle dage kl. 17)

66,-    /    33,-
UDSOLGT
1512 købt

UDSOLGT!

OLUFs

Olufsvej 6
2100 København Ø
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (4,8)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos OLUFs
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 1. juni 2021
UDSOLGT