OLUFs CPH
1512    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
66 DKK
33 DKK

2 italienske ispinde hos OLUFs på Østerbro – Smag håndlavet is i særklasse

Håndlavede italienske ispinde dyppet i chokolade og toppet med hasselnødder, mandler, kokos og krokant! Hos OLUFs laver nogle af landets dygtigste ismagere små batches af is nørdet til perfektion. Udvalget spænder over alt fra hasselnødde-is med lys chokolade til lakrids- og solbær-is med hvid chokolade og frysetørrede bær. Deres ispinde er et lille tilløbsstykke på Østerbro. De har trukket overskrifter i ind- & udland, og de er blevet rost til skyerne i alt fra Berlingske til Politiken og Børsen.

WHAT YOU GET

Få 2 italienske ispinde hos OLUFs på Østerbro. Du har frit valg blandt dagens udvalg af is, som varierer efter sæson og ismagernes humør. Smag karamel-is dyppet i lys chokolade og toppet med havsalt. Få hasselnødde-is med chokoladeskal og krokant. Nyd chokolade-is med kokos og mangosorbet overtrukket med mørk chokolade. Få lakrids-is med citron og chokolade. Få solbær-is overtrukket med hvid chokolade og frysetørrede bær. Smag vanilje-is med mørk chokolade og hakkede mandler. Få jordbærsorbet, kaffe-is med chokolade, knuste kaffebønner og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos OLUFs
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 1. juni 2021
+ HOURS

Mandag - søndag, kl. 12-20

(i marts lukker OLUFs alle dage kl. 17)

+ ABOUT

”Danmarks flotteste pindis”. ”Is i luksusklassen”. ”Vi er store fans og dybt fascinerede”… OLUFs har trukket overskrifter i landets største medier, og deres is har vundet tusindvis af københavnske hjerter. De laver isen in-house i små batches, og de eksperimenterer med ispinde i alt fra klassiske til innovative varianter.

De henter råvarerne hjem fra landbrug i Danmark og Italien. Der er smæk på smagen, og isen er helt blød og cremet. Hos OLUFs værner ismagerne om de gamle dyder, og alt bliver lavet i hånden. Ispindene roterer efter sæson og humør, og det kæmpe udvalg gør det altid svært at vælge.

+ WHERE

Olufsvej 6
2100 København Ø