Nordic Roasting Co.
2197    SOLD
- +
EXPIRED
190 DKK
95 DKK

2 poser valgfri kaffe fra Nordic Roasting Co. på Amager – Besøg ét af landets hippeste mikroristerier og få nyristede kaffebønner med hjem

De ligger i et gammelt industrikvarter tæt på Christianshavn. De pusher kaffebønner til nogle af landets bedste restauranter, og de rister dagligt i små batches. Hos Nordic Roasting Co. henter de kaffebønner hjem fra store og små ukendte farme i alt fra Etiopien til Brasilien, Colombia og Honduras. De tager kvalitet & social ansvarlighed til et nyt niveau, og friskheden gør en kæmpe forskel for oplevelsen – ligegyldigt om du sværger til stempelkande, espresso, aeropress, pour over eller klassisk filterkaffe.

WHAT YOU GET

Få 2 poser á 250 g med nyristede kaffebønner fra Nordic Roasting Co. Værdibeviset kan indløses i Nordic Roasting Co.’s risteri på Amager. Du har 20 forskellige kaffebønner at vælge imellem, og du bestemmer selv, om du ønsker bønnerne hele eller kværnet. Få Hangadhi Village Single Origin fra Etiopien og Yiver Vargas dyrket i højderne i det sydlige Colombia. Køb Darwin Carrillo fra Guatemala og Monte Nevado fra Honduras. Få Modern Italian med noter af hasselnød, mandel og mælkechokolade. Køb Mount Elgon dyrket for foden af Mt. Elgon i Uganda. Få Aceh Gayo hentet hjem fra Sumatra. Køb Soares – fyldig brasiliansk kaffe med noter af karamel og honning. Få Pluma Hidalgo, Nano Challa og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Nordic Roasting Co.
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 22. juni 2021
+ HOURS

Mandag - fredag, kl. 9:00-16:30
Lørdag, kl. 10:00-15:00
(der er kun åbent den første lørdag i måneden)

+ ABOUT

De har bygget et helt nyt kafferisteri op fra bunden, og det er blot et halvt år siden, at de slog dørene op for første gang. Hos Nordic Roasting Co. henter de kaffebønnerne direkte hjem fra farmere og kooperativer i Afrika, Mellem- og Sydamerika. De har personlige relationer til alle de kaffebønder, som de handler med, og deres kæmpe ristere kommer fra verdenskendte Diedrich Roasters i USA.

Hos Nordic Roasting Co. er bønnerne i verdensklasse, og det samme er håndværket. Deres head roaster, Francesco Impallomeni, er én af landets bedste. Jacob Frankel er sample roaster og CEO, mens Miguel Botero er kaffeimportør og barnebarn til den anerkendte kaffefarmer Carlos Botero Suarez. De er drevet af en fælles passion for kaffe. De nørder bæredygtighed, og de skaber gode vilkår for alle i værdikæden.

+ WHERE

Uplandsgade 70A
2300 København S