Gå aldrig ned på kaffe: 2 poser valgfri kaffe fra Nordic Roasting Co. på Amager – Besøg ét af landets hippeste mikroristerier og få nyristede kaffebønner med hjem

Simon Evers
Head Concierge
2197 købt
190,-    /    95,-

De ligger i et gammelt industrikvarter tæt på Christianshavn. De pusher kaffebønner til nogle af landets bedste restauranter, og de rister dagligt i små batches. Hos Nordic Roasting Co. henter de kaffebønner hjem fra store og små ukendte farme i alt fra Etiopien til Brasilien, Colombia og Honduras. De tager kvalitet & social ansvarlighed til et nyt niveau, og friskheden gør en kæmpe forskel for oplevelsen – ligegyldigt om du sværger til stempelkande, espresso, aeropress, pour over eller klassisk filterkaffe.

Det får du

Få 2 poser á 250 g med nyristede kaffebønner fra Nordic Roasting Co. Værdibeviset kan indløses i Nordic Roasting Co.’s risteri på Amager. Du har 20 forskellige kaffebønner at vælge imellem, og du bestemmer selv, om du ønsker bønnerne hele eller kværnet. Få Hangadhi Village Single Origin fra Etiopien og Yiver Vargas dyrket i højderne i det sydlige Colombia. Køb Darwin Carrillo fra Guatemala og Monte Nevado fra Honduras. Få Modern Italian med noter af hasselnød, mandel og mælkechokolade. Køb Mount Elgon dyrket for foden af Mt. Elgon i Uganda. Få Aceh Gayo hentet hjem fra Sumatra. Køb Soares – fyldig brasiliansk kaffe med noter af karamel og honning. Få Pluma Hidalgo, Nano Challa og meget mere.

Nordic Roasting Co.

Uplandsgade 70A
2300 København S
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (5,0)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Nordic Roasting Co.
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 22. juni 2021

Sagt af andre

Fremragende kaffe og skønne mennesker!
Kaffebønner af højeste kvalitet.
Fantastisk kaffe og dejlige vibes!
Prøv det – ellers går du glip af noget godt.
Byens nye kafferisteri! Kan varmt anbefales...
Her vil jeg altid købe mine kaffebønner!

Af Mie, Daniel, Gustav, Anna, Gabriella & Martin – Kilde: Google & Facebook

Om Nordic Roasting Co.

De har bygget et helt nyt kafferisteri op fra bunden, og det er blot et halvt år siden, at de slog dørene op for første gang. Hos Nordic Roasting Co. henter de kaffebønnerne direkte hjem fra farmere og kooperativer i Afrika, Mellem- og Sydamerika. De har personlige relationer til alle de kaffebønder, som de handler med, og deres kæmpe ristere kommer fra verdenskendte Diedrich Roasters i USA.

Hos Nordic Roasting Co. er bønnerne i verdensklasse, og det samme er håndværket. Deres head roaster, Francesco Impallomeni, er én af landets bedste. Jacob Frankel er sample roaster og CEO, mens Miguel Botero er kaffeimportør og barnebarn til den anerkendte kaffefarmer Carlos Botero Suarez. De er drevet af en fælles passion for kaffe. De nørder bæredygtighed, og de skaber gode vilkår for alle i værdikæden.

 

Åbningstider

Mandag - fredag, kl. 9:00-16:30
Lørdag, kl. 10:00-15:00
(der er kun åbent den første lørdag i måneden)

190,-    /    95,-
UDLØBET
2197 købt

Afsluttet:
25-03-2021

Nordic Roasting Co.

Uplandsgade 70A
2300 København S
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (5,0)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Nordic Roasting Co.
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 22. juni 2021
UDLØBET