People Like Us (PLU)
3000    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
300 DKK
150 DKK

Frit valg til alt hos People Like Us på Amager og Nørrebro – Dansk mikrobryggeri laver social innovation og brygger øl sammen med verdens bedste bryggerier

Den oprindelige idé var at brygge én øl sammen, men mødet mellem Lars Carlsen og Mikkeller lagde i stedet grundstenen til et socialt bæredygtigt mikrobryggeri med øl i verdensklasse. Hos People Like Us skaber de job til mennesker, der ikke kan bestride et almindeligt arbejde. De er supported af Mikkeller, og deres historie har vækket genklang verden over. De brygger deres øl på verdenskendte bryggerier, og de laver collabs med alt fra Goose Island i Chicago til Mikkeller, To Øl, ÅBEN & Flying Couch.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos People Like Us. Køb ét eller flere værdibeviser. Beviserne kan indløses i People Like Us’ bottle shops på Amager og Nørrebro. Få Sisyphus’ Indulgence Double IPA brygget på amerikansk Ekuanot, Mosaic og Azacca humle. Køb VET 364 Pilsner og Unpuzzled Infinity IPA med bløde noter af tropisk frugt. Nyd COVFEFE Barrel Aged Imperial Stout – brygget med Mikkeller og Phantom Spirits – lagret på gamle egetræsfade. Få Wall of Bureaucracy Fruited Sour med brombær. Smag Brut Pilsner og Tea Party Cream Ale. Få Brookhagen IPA brygget på Azacca, Idaho 7 og Citra i samarbejde med KCBC i Brooklyn. Nyd While Waiting Wheat Stout og Spontan goes Spontan Sour Ale med bergamotte. Få Spirit of Sustainability Lager, Muddy IPA og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset kan indløses hos People Like Us på Amager og Nørrebro
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 17. juni 2021
  • Hvert værdibevis har en værdi af 300 kr. til frit valg hos People Like Us
+ HOURS

Vermlandsgade
Mandag - tirsdag, kl. 10-18
Onsdag, kl. 10-19
Torsdag - lørdag, kl. 10-20

Amager Strandvej
Onsdag - fredag, kl. 15-18
Lørdag, kl. 12-17

Jagtvej
Onsdag, kl. 14-19
Torsdag - lørdag, kl. 14-20

+ ABOUT

De har bevist, at tolerante og inkluderende arbejdspladser sagtens kan være ensbetydende med serious business. De er nomadebryggere, og de brygger deres øl på nogle af verdens bedste bryggerier. Hos People Like Us giver de mennesker med alt fra ADHD til PTSD mulighed for at få et job og en mening i tilværelsen. De konkurrerer på lige vilkår med alle andre, og deres øl er i en klasse for sig.

”Rundt om i verden er der bryggerier, der skubber på for at skabe social forandring. Og et af de mest imponerende er People Like Us i København”, skrev The Guardian… Der er ingen tvivl om, at visionen er fremragende, og det samme er øllet! Hos People Like Us er bryggernes tilgang eksperimenterende. Øludvalget er konstant i rotation, og det spænder over alt fra pilsnere til IPAs, DIPAs, portere og fruited sours.

+ WHERE

Vermlandsgade 2
2300 København S

Amager Strandvej 49
2300 København S

Jagtvej 135
2200 København N