Perfekt til foråret & sommeren: Frit valg til alt hos Banana på Nørrebro – Få alt fra vegansk is i bægre & isbokse til banana bread, dadelkugler, shakes, matcha og specialty coffee

Simon Evers
Head Concierge
2250 købt
100,-    /    50,-

De er ét af landets hippeste is- & dessertbrands, og sammen med Irma er de gået til kamp mod madspild. Inspirationen kommer fra solskinsøerne Hawaii, og sortimentet spænder over alt fra dadelkugler til is og desserter lavet på verdens mest spiste frugt, nemlig bananen. Hos Banana er isen helt blød og cremet, og alt på nær deres banana bread er 100% vegansk. De ligger i en af Københavns hyggeligste gader, og de er med på alt fra ELLEs til Anders Husas liste over byens bedste steder.

Det får du

Du har frit valg til alt hos Banana på Nørrebro. Køb ét eller flere værdibeviser. Få is i alt fra bægre til isbokse, toppet med blåbær, kokos, frysetørrede hindbær, chokolade og karamel. Smag Solero – vegansk soft serve lavet på banan, mango, passionsfrugt, dadler og vanilje. Få plain banan-is, chokolade-is samt is med hyldeblomst, hindbær og citron. Køb hele banana breads lige til at tage med hjem eller bestil i skiver med soft serve og karamel. Smag dadelkugler rullet i hakkede mandler, frysetørrede hindbær og rabarber. Køb hjemmelavet karamelsauce lavet på kokos. Få shakes med banan, jordbær og chokolade. Nyd matcha latte og specialty coffee brygget på nogle af verdens fineste bønner. Få alt fra latte til cappuccino, cortado og meget mere.

BananaCPH

Jægersborggade 27
2200 København N
RatingRatingRatingRatingRating
HappyCow (4,5)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Banana
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 1. juli 2021
  • Hvert værdibevis har en værdi af 100 kr. til frit valg hos Banana

Sagt af andre

Fantastisk is lavet på banan!
Vildt sejt koncept og virkelig lækkert...
Det lækreste banana bread, jeg nogensinde har smagt!
Kanon is & god samvittighed!
Økologisk, sundt og virkelig smagfuldt.
Meget lækker, cremet is med helt unik smag!

Af Magnus, Rikke, Anna, Ben, Lisa & Katja – Kilde: Google & HappyCow

Om BananaCPH

De bruger bananer, som normalt ville blive kasseret på grund af deres udseende. De kæmper mod madspild og er i gang med at revolutionere is- & dessertmarkedet. Når de fleste forbrugere mener, at bananerne er for modne til, at de gider købe dem, så er bananerne faktisk i deres sødeste version. Og det giver Banana mulighed for at lave alt fra is til banana bread på overskydende bananer helt uden tilsætning af sukker.

De ligger på Nørrebro, og dessertbaren er prydet med smukke klinker, naturtræ og vilde planter. Køkkenet er åbent, og indretningen sender tankerne mod varmere himmelstrøg. Hos Banana er konceptet bygget op omkring sundhed, økologi og bæredygtighed. Desserterne og is-varianterne følger sæsonens udbud af råvarer, og smagene er for vilde.

 

Åbningstider

Mandag - fredag, kl. 14-20
Lørdag - søndag, kl. 13-20

100,-    /    50,-
UDSOLGT
2250 købt

UDSOLGT!

BananaCPH

Jægersborggade 27
2200 København N
RatingRatingRatingRatingRating
HappyCow (4,5)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Banana
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 1. juli 2021
  • Hvert værdibevis har en værdi af 100 kr. til frit valg hos Banana
UDSOLGT