Slagteren ved Kultorvet
1522    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
300 DKK
150 DKK

Frit valg til alt hos Slagteren ved Kultorvet – Hæderkronet slagter har siden 1888 forsynet københavnerne med kød, fjerkræ og delikatesser

Slagterne værner om det gamle håndværk, og de får hele dyr hjem fra små danske gårde. De skærer bøfferne ud foran kunderne, og oksekødet friskhakkes på bestilling. De har krogmodnet kød i kæmpe kølemontrer, og alt er økologisk. Hos Slagteren ved Kultorvet nørder de dyrevelfærd, dansk kød og fjerkræ i verdensklasse. Forretningen er en tidslomme i København, og slagterne går med bowlerhatte. Montrerne bugner med alt, hvad hjertet begærer, og her er det en oplevelse i sig selv blot at handle ind.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos Slagteren ved Kultorvet. Køb ét eller flere værdibeviser. Få store bøffer af alt fra Angus til Hereford, Skotsk Højland og Limousinekvæg. Køb frilandskylling, gås og and. Få røgede skinker, bacon og flæskesvær. Få kalveinderlår og sprængt oksebryst. Køb wienerschnitzler, cordon bleu, spareribs og kyllingevinger. Få friskhakket dansk oksekød, leverpostej og frikadeller. Køb svinemørbrad, flæskesteg, lammekrone & -culotte. Få skinke-, hønse- og kartoffelsalat. Køb ølpølser, lammepølser og sønderjyske spegepølser. Få rullepølse, roastbeef og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Slagteren ved Kultorvet
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 30. april 2021
  • Hvert værdibevis har en værdi af 300 kr. til frit valg hos Slagteren ved Kultorvet
+ HOURS

Mandag - torsdag, kl. 8:00-17:30
Fredag, kl. 8:00-18:00
Lørdag, kl. 9:00-16:00

+ ABOUT

Slagteren ved Kultorvet blev grundlagt i 1888, og forretningen havde kun haft fire forskellige ejere, før den i 1989 blev købt af Jens Slagter. Han var blandt frontløberne for økologi i Danmark, og han gjorde sortimentet 100% økologisk. I starten af 00’erne ansatte han Oliver Kostovski, og to år efter at Jens var gået bort, endte Oliver med at overtage forretningen.

I dag videreføres Slagteren ved Kultorvet i samme ånd som tidligere. Slagterne byder på slagtervarer og hjemmelavede delikatesser. Dansk økologisk kød og dyrevelfærd er grundprincipperne for den bedste smagsoplevelse, og kvaliteten i forretningen er måske højere end nogensinde.

+ WHERE

Frederiksborggade 4
1360 København K