Vanvittig god kaffe: 2 poser valgfri kaffe fra Risteriet på Vesterbro – Shop nyristede kaffebønner hos ét af landets bedste mikroristerier

Simon Evers
Head Concierge
3009 købt
140,-    /    70,-

De henter kaffebønnerne hjem fra Kenya, Etiopien, Brasilien, Mexico og Guatemala. De rister dagligt i små batches, og du finder næppe nogen i landet, der rister kaffe på et højere niveau. I 2004 slog Risteriet dørene op, og de var med til at kickstarte den danske kafferevolution. De er ét af landets bedste mikroristerier. De nørder bønner og ristning, og friskheden gør en kæmpe forskel for kaffeoplevelsen – ligegyldigt om du sværger til stempelkande, espresso, aeropress, pour over eller klassisk filterkaffe.

Det får du

Få 2 poser á 250 g med nyristede kaffebønner fra Risteriet. Værdibeviset kan indløses i Risteriets kaffebar på Vesterbro. Du har flere end 12 forskellige kaffebønner at vælge imellem, og du bestemmer selv, om du ønsker bønnerne hele eller kværnet. Få Miscela Uno med bløde noter af chokolade og karamel. Køb The Drive Blend lavet på kaffebønner fra Loja i Ecuador og Fazenda Verde i Brasilien. Få Colombia Supremo og Guatemala Monte Cristo. Køb Kenya AA – rund og sødlig kaffe med mellem fylde og floral syrlighed. Få Miscela Potente lavet på kaffebønner hentet hjem fra Mexico og Honduras. Køb Single Estate Daye Bensa på lysristede bønner fra Sidamo i Etiopien. Få Morro Cavado, Mexican Chiapas og meget mere.

Risteriet

Helgolandsgade 21
1653 København V
RatingRatingRatingRatingRating
TripAdvisor (4,5)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Risteriet på Vesterbro
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 25. maj 2021

Sagt af andre

De bedste kaffebønner man kan opstøve!
Super lækker, friskristet kaffe!
Man kan smage, at håndværket er 100% i top...
Nyristet kaffe! Det smager fantastisk.
Den bedste kaffe og det sødeste personale!
Kan varmt anbefales!

Af Mie, Thomas, Louise, Bjarke, Andreas & Claus – Kilde: Google

Om Risteriet

Hos Risteriet arbejder de med kaffefarmere i alt fra Afrika til Mellem- og Sydamerika. De er drevet af kærligheden til den gode kop kaffe, og i 16 år har de forfinet kafferistningen & håndværket. De har kaffebar på Vesterbro og risteri i Rødovre. De er kompromisløse i deres kvalitet, og friskheden er unik. Når kaffebønnerne sælges, er det oftest et par dage siden, at de er blevet ristet, og det kan virkelig smages.

Kaffebønnerne roterer efter sæson, og udvalget er stort. Hos Risteriet går kunderne på opdagelse blandt nogle af verdens bedste kaffebønner. Alt er nyristet, og bønnerne har forskellige risteprofiler. Baristaerne deler ud af deres viden, uden at det bliver højtidligt, og har du først prøvet deres kaffebønner, så kommer du helt sikkert igen.

 

Åbningstider

Mandag - fredag, kl. 7:30-18:00
Lørdag - søndag, kl. 9:00-16:00

140,-    /    70,-
UDSOLGT
3009 købt

UDSOLGT!

Risteriet

Helgolandsgade 21
1653 København V
RatingRatingRatingRatingRating
TripAdvisor (4,5)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Risteriet på Vesterbro
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 25. maj 2021
UDSOLGT