Valby Fisk
1266    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
300 DKK
150 DKK

Frit valg til alt hos Valby Fisk på Valby Langgade – Få alt fra laks til rejer, fiskefrikadeller, blinis, stenbiderrogn og østers

Han har fået frisk fisk ind med modermælken. Han er opvokset i Skagen, og det har altid ligget i kortene, at Tobias Vassing Hansen skulle komme til at arbejde med fisk. Sidste år overtog han så Valby Fisk – én af landets ældste fiskeforretninger – og han har taget erfaringerne & håndværket fra Skagen med sig. Hos Valby Fisk fokuserer fiskehandlerne på lokalt fiskeri og særligt på fisk fra Nordsøen. Montrerne bugner med frisk fisk, skaldyr og røgvarer. Alt er valgt med omhu, og kvaliteten er i top.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos Valby Fisk på Valby Langgade. Køb ét eller flere værdibeviser. Få alt fra friskfangede fisk til skaldyr, røgvarer og delikatesser. Få fiskefileter, fiskefrikadeller og remoulade. Køb færøsk laks, røget makrel og hellefisk. Få stenbiderrogn garnfanget ved kysten omkring Thorup Strand. Køb kulmule, helleflynder, pighvar og torsk hevet op af Nordsøen. Få rejer, blåmuslinger og hjertemuslinger fra Limfjorden. Køb franske østers og danske jomfruhummere. Få hjemmelavet krabbesalat, tangsalat, krebsehale- og rejesalat. Få varm- og koldrøget laks. Køb fiskefars, tun, sej og rødtunge. Få rødspætter, torskerogn og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Valby Fisk
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 17. maj 2021
  • Hvert værdibevis har en værdi af 300 kr. til frit valg hos Valby Fisk
+ HOURS

Tirsdag - torsdag, kl. 10:00-17:30
Fredag, kl. 10:00-18:00
Lørdag, kl. 10:00-14:00

+ ABOUT

Fisken kommer friskt ind fra kutterne hver morgen, og fiskehandlerne gør en dyd i at vælge lokalt. Hos Valby Fisk går kunderne på opdagelse blandt havets lækreste spiser. Fiskehandlerne byder på fisk, både hele og i delikate udskæringer, og næsten alt er fanget i de kolde farvande ud for Skagen.

Den lille fiskeforretning bugner med friskfangede fisk lagt på bjerge af funklende iskrystaller. Kunderne mødes med store smil, og fiskehandlerne gør det til en sand fornøjelse at handle ind. Hos Valby Fisk fileterer de fisk ved håndkræft. De panerer rødspættefileter, og de laver alt fra skaldyrssalater til fiskefrikadeller på frisk fangst fra Nordsøen.

+ WHERE

Valby Langgade 77
2500 Valby