100% vegansk: 2 burgermenuer hos Plads’n i Blågårdsgade – Veganske kokke er gået all-in på burgere, rodfritter og friskpresset juice

Simon Evers
Head Concierge
1500 købt
250,-    /    125,-

De laver burgerbøffer af svampe og rodfrugter, krydret med paprika, hvidløg og chili. De laver rodfritter af kartofler, gulerødder og rødbeder fra små danske landbrug. Juicen er friskpresset & fuld af vitaminer, og næsten alt er økologisk. For Allan Reck er Plads’n et kærlighedsprojekt, og i 10 år har han banet vejen for det veganske køkken. Han startede Plads’n som en vegansk pizza joint, og nu har de udvidet med burgere. Det lyder som et match made in heaven, og det er det så sandelig også.

Det får du

Få 2 burgermenuer med rodfritter, mayo og juice hos Plads’n i Blågårdsgade. Spis i restauranten eller bestil 'to go' (OBS! i øjeblikket kan der kun bestilles 'to go'). Du har frit valg mellem alle burgermenuerne på kortet. Smag Klassikeren i lun briochebolle med plantebøf, tomat, salat, syltede rødløg og chilimayo. Få Portobelloen med langtidsbagt portobellosvamp, tomat, friske spirer og estragonmayo. Få Den Grillede med plantebøf, grillet peberfrugt, aubergine, tomat, salat og rødløg. Nyd kartoffel-, gulerods- og rødbedefritter med mayo. Få friskpresset appelsinjuice eller superjuice med gulerod og rødbede.

Plads'n

Blågårdsgade 27
2200 København N
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (4,9)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Plads’n
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 26. maj 2021
  • Bestilling af takeaway kan foretages pr. telefon

Sagt af andre

Det bedste veganske i København!
Kan stærkt anbefales!
Fantastisk mad – vi kommer snart igen...
Dejligt sted med lækker, lækker mad!
Helt klart værd at prøve.
Uden tvivl et af byens bedste steder!

Af Maria, Peter, Kristine, Sasha, Isabella & Tobias – Kilde: Facebook

Om Plads'n

De går op i bæredygtighed & økologi, og de værner om naturen. Alt er 100% vegansk, og maden får selv de største kødspisere til at overgive sig til det grønne køkken. Hos Plads’n lægger kokkene sjæl & kærlighed i køkkenets kreationer. De henter råvarerne hjem fra små lokale landbrug, og alt bliver lavet fra bunden.

De laver pizzaer og burgere i én af Nørrebros hippeste gader. Stemningen er afslappet og stilen ægte nørrebro'sk. Hos Plads’n er der fyldt med københavnerlamper og vilde planter. De har franske skolestole og bænke lavet af gamle døre. Kokkene nørder den gode smag, og de hylder grøntsagerne for deres unikke egenskaber og teksturer.

 

Åbningstider

Mandag - lørdag, kl. 14-21
Søndag, kl. 14-20

250,-    /    125,-
UDSOLGT
1500 købt

UDSOLGT!

Plads'n

Blågårdsgade 27
2200 København N
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (4,9)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Plads’n
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 26. maj 2021
  • Bestilling af takeaway kan foretages pr. telefon
UDSOLGT