Hanaya
817    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
480 DKK
250 DKK

Sushimenu for 2 personer fra Hanaya – Tidligere Sticks'n'Sushi-kok har åbnet sushibar på Frederiksberg

Han er én af landets bedste sushikokke. De lyserøde ris er hans kendetegn, og farven er en hyldest til kirsebærtræet, der i Japan symboliserer nyt liv, når det blomstrer. I 16 år var Stefan Theill Halle hos Sticks'n'Sushi, og i 2020 åbnede han sit eget. Navnet er til ære for Hanaya Yohei, der i 1824 opfandt nigirien. Sushibaren er a-hole-in-the-wall, blot 10 kvm stor, som det ofte er tilfældet i Japan. Og du må ikke lade dig snyde af køkkenets størrelse! Her får du den måske bedste sushi, du nogensinde har smagt.

WHAT YOU GET

Få takeaway sushimenu for 2 personer fra Hanaya på Frederiksberg. Menuen består af to forretter og Hanayas 30 bedste stykker sushi. Smag tuntatar med avocado og chilisauce, toppet med mascarpone og friterede jordskokker. Nyd beef tataki med æble, friskrevet peberrod og ponzu. Få 8 stk. Den Hårde Reje Maki med tempurareje, avocado og chilimayo. Få 8 stk. BBQ-tun Maki med tun, asparges, friterede jordskokker og BBQ-sauce. Nyd 8 stk. Laksen Maki med laks, avocado og purløg. Få 2 stk. Laks Nigiri, 2 stk. Reje Nigiri og 2 stk. Tun Nigiri med friskrevet mørk chokolade.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Hanaya
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 6. maj 2021
  • Sushimenuen skal bestilles via telefon – bestil i god tid
+ HOURS

Mandag - torsdag, kl. 11-20
Fredag - lørdag, kl. 11-21

+ ABOUT

Siden 2004 har han arbejdet hos Sticks'n'Sushi, og sidste år åbnede han så endelig sit eget. Det er et halvt år siden, at Stefan Theill Halle og Hanaya slog dørene op for første gang – og en livslang drøm gik i opfyldelse. De er en hole-in-the-wall sushibar midt på Frederiksberg Allé. Kokkene laver alt fra bunden, og de er kompromisløse i deres tilgang til kvalitet.

De bruger fisk fanget i de skandinaviske farvande, og de tager takeaway sushi til et nyt niveau. Smagene er rene, og respekten for det gamle håndværk er enorm. Hos Hanaya leger kokkene med japansk og nordisk gastronomi. Kærligheden til håndværket og råvarerne skinner igennem hver en servering, og smagene er unikke.

+ WHERE

Madkulturens Hus
Frederiksberg Allé 41
1820 Frederiksberg C