Gourmet: 2 kebab- eller falafelmenuer hos Killer Kebab – Ny kebab joint på Vesterbro nørder roterende kødspyd, falafler, fladbrød, fritter og dips

Simon Evers
Head Concierge
1012 købt
250,-    /    125,-

Der er ikke mangel på kebab i København, men det her er stedet, der får dig til at cykle tværs gennem byen, hvis du ikke allerede bor på Vesterbro! Killer Kebab… De er blevet fremhævet af Politiken som ét af de nye steder, du bliver nødt til at kende – og de laver alt fra bunden. Fladbrødet er koldhævet og grillet på den store plancha. Kødet er fra fritgående lam, og grøntsagerne er lokale. De laver deres egen falafel, trøffelmayo og myntecreme. Og efter hver en bid glæder du dig til den næste.

Det får du

Få 2 kebab- eller falafelmenuer med fritter, dip og drikke hos Killer Kebab på Vesterbro. Spis i den hippe kebab joint eller bestil 'to go' (OBS! i øjeblikket kan der kun bestilles 'to go'). Smag Killer Kebab – langtidshævet surdejsfladbrød med marineret lammekød, spidskål, rødløg, myntecreme, persille og dukkah. Få Killer Falafel med æble, kål, trøffelmayo og frisk mynte. Få fritter eller sweet potato fries samt chilisauce og chilimayo. Nyd hjemmelavet lemonade, sodavand og meget mere.

Killer Kebab

Viktoriagade 11
1655 København V
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (5,0)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Killer Kebab
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 15. april 2021
  • Bestilling af takeaway kan foretages pr. telefon

Sagt af andre

Byens suverænt bedste kebab!
Lækre råvarer, god smag og flotte anretninger...
Den bedste kebab, jeg nogensinde har fået!
Verdensklasse! Vi kommer snart igen.
Uden tvivl byens bedste...
Kan på det varmeste anbefales!

Af Hanna, Philip, Ulrik, Emma, Diego & Mads – Kilde: Google & Facebook

Om Killer Kebab

De serverer kebab og falafler i friskbagte surdejsfladbrød. De nørder smag på et niveau, som de færreste ville gide, og de er inspireret af alt fra det tyrkiske til det iranske og græske køkken. Hos Killer Kebab tager de kebab og falafel til nyt niveau. Alt bliver lavet fra bunden, og de byder på varianter, som du aldrig før har smagt.

De ligger i hjertet af Vesterbro. Stilen er retro 70’er, og kebab jointen er prydet med brændte stengulve, messing og planter. Hos Killer Kebab står den på lammekød, som de selv skærer og marinerer. De laver egne dressinger og bruger lokale grøntsager. Deres fladbrød er luftige, let grillede og tykkere end en normal durum. De laver lemonader, og de brygger deres egen øl i samarbejde med LERVIG Brewery.

 

Åbningstider

Mandag - fredag, kl. 16:00-20:30
Lørdag - søndag, kl. 12:00-20:30

250,-    /    125,-
UDSOLGT
1012 købt

UDSOLGT!

Killer Kebab

Viktoriagade 11
1655 København V
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (5,0)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Killer Kebab
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 15. april 2021
  • Bestilling af takeaway kan foretages pr. telefon
UDSOLGT