Lauras Bakery
1373    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
200 DKK
99 DKK

Frit valg til alt hos Lauras Bakery i Torvehallerne – Hypet bageri byder på alt fra surdejsbrød til træstammer, tebirkes, brownies, sandwich, snegle og croissanter

De har verdens måske største udvalg af snegle! De er kompromisløse i deres tilgang til kvalitet, og de værner om det gamle håndværk. De ligger midt i Torvehallerne, og deres brød- & kagesortiment er enormt. Hos Lauras Bakery bugner hylderne med alt fra stenovnsbagte brød til croissanter, og kagemontren er fyldt til randen. De laver honninghjerter, småkager og kransekage – og de har julesnegle med marcipan og nougat. De sætter altid smagen i centrum, og bagerne udfordrer ofte det klassiske.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos Lauras Bakery i Torvehallerne. Køb ét eller flere værdibeviser. Få alt fra direktørsnegle til brunsvigersnegle og højsnegle med chokolade, karamel og havsalt. Nyd smørbagte croissanter, tebirkes og frøsnappere. Smag nøddetærter, kokostoppe og trøffeltræstammer overtrukket med marcipan. Få blueberry cheesecakes og gulerodskager med brændt hvid chokolade. Få brownie pies med chokoladeganache og flydende karamel. Smag hindbærsnitter og chocolate chip cookies. Få honninghjerter, brunkager og kransekage. Køb softkernerugbrød, ølandshvedebrød, kerne- og landbrød. Få teboller, müsli- og ciabattaboller. Nyd sandwich med alt fra serranoskinke til kylling, soltørrede tomater, hummus og avocado. Få speciality coffee, lemonade, koldpresset juice og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Lauras Bakery i Torvehallerne
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 25. marts 2021
  • Hvert værdibevis har en værdi af 200 kr. til frit valg hos Lauras Bakery
+ HOURS

Mandag - fredag, kl. 7-19
Lørdag, kl. 8-18
Søndag, kl. 8-17

+ ABOUT

I 2011 slog de dørene op i Torvehallerne for første gang. De har indrettet bageriet med naturtræ, fliser og rå beton. Universet er gennemført, og smagene er uimodståelige. Hos Lauras Bakery arbejder bagerne efter gamle traditioner, og opskrifterne er gået i arv gennem generationer. De eksperimenterer med klassiske brød & kager i jagten på den unikke smagsoplevelse, og håndværket taler for sig selv.

De kombinerer bageri med café og kaffebar. Råvarerne er valgt med omhu, og alt er gennemsyret af kvalitet. Hos Lauras Bakery laver de alt fra yoghurt med granola til sandwich i eget surdejsbrød. Kagerne er pyntet med blåbær, hindbær og rabarber. Bagerne slår brødet og bollerne op i hånden, og alt bliver bagt i store stenovne.

+ WHERE

Torvehallerne
Frederiksborggade 21
1360 København K