Bager Bosse
2419    SOLD
- +
EXPIRED
100 DKK
50 DKK

Frit valg til alt hos Bager Bosse på Østerbro – Old school bageri har i snart 50 år forkælet københavnerne med brød, basser og kager

Tebirkes, træstammer, romkugler, mazarintærter, snegle og honninghjerter! Montrerne er enorme, og de bugner med alt, hvad hjertet begærer. I 1974 slog Bager Bosse dørene op for første gang, og siden da er de blevet en institution på Østerbro. De værner om det gamle håndværk. Sortimentet er klassisk, smagene uimodståelige, og kagerne har flere gange fundet vej til Kongehuset. De laver alt fra bunden, og det er nu 2. generation af Bossefamilien, som har overtaget det kendte bageri.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos Bager Bosse på Østerbro. Køb ét eller flere værdibeviser. Få alt fra tebirkes til frøsnappere og smørbagte croissanter. Få kanelsnegle, spandauere og kanelsnurrer med kardemomme. Køb studenterbrød, hindbærsnitter, træstammer og romkugler. Få luksusberlinere med chokoladetrøffel og karamel. Nyd kajkager, gulerodskager, gåsebryst og mazarintærter. Smag nødderuller med nougat- og orangecreme, dyppet i mørk chokolade. Køb langtidshævede surdejsbrød. Få rundstykker, håndværkere, chiaboller, græskar- og softkernerugbrød. Få flødeboller med marcipanbund og knasende sprød chokolade. Køb vaniljekranse, brunkager, jødekager og klejner. Få honninghjerter, kransekage, nøddekurve og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Bager Bosse
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 18. marts 2021
  • Hvert værdibevis har en værdi af 100 kr. til frit valg hos Bager Bosse
+ HOURS

Tirsdag - søndag, kl. 6-18

+ ABOUT

De er et familiebageri ejet af Linda og Jimmy Bosse. De arbejder efter klassiske håndværkstraditioner, og opskrifterne er gået i arv gennem generationer. Siden 1974 har Bager Bosse forkælet københavnerne med brød, basser og kager. De er kompromisløse i deres tilgang til kvalitet, og råvarerne vælges med omhu.

Ingen genveje eller snyd. Det er enkelt. Det er ærligt. Og frem for alt vildt lækkert. Hos Bager Bosse laver de alt fra bunden – fra glasuren til kagecremen, hindbær- og rabarbermarmeladen. Brød- & kageudvalget er imponerende stort, og montrerne bugner med alt fra wienerbrød til rugbrød og kager i lange baner.

+ WHERE

Østerbrogade 132
2100 København Ø