Sushi Lovers
1000    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
550 DKK
275 DKK

2 timers sushikursus hos Sushi Lovers i Torvehallerne eller Charlottenlund – Lav sushi i verdenskendt sushikøkken

To år i træk har de repræsenteret Danmark ved sushi-verdensmesterskaberne i Tokyo. De brillerer i japansk fusionssushi, og i 2014 slog de for alvor igennem, efter de blev kåret som verdens 4. bedste. Nu åbner Sushi Lovers dørene til deres prisvindende køkkener, hvor du selv kan prøve at lave sushi med hjælp fra kendte kokke. Tag på besøg hos Sushi Lovers og udlev dine indre sushi-kokke-drømme. Køb til dig selv og som julegave til venner, familie og kæreste.

WHAT YOU GET

Få en sjov og anderledes oplevelse hos Sushi Lovers i Torvehallerne eller Charlottenlund. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser. Nyd 2 timer i det fantastiske sushikøkken, hvor du under kyndig vejledning selv kreerer inside out rolls, makiruller og nigiri. Alle råvarer, køkkenredskaber og knive stilles til din rådighed. Du får prøvet kræfter med forskellige sushiteknikker. Du lærer tricks i forhold til tilberedning af sushiris og anvendelse af sæsonens bedste råvarer. Undervejs smager du desuden Sushi Lovers’ World Cup Rolls. Efter kurset kan du nyde din sushi i restauranten eller tage mesterværkerne med hjem. Der afholdes sushikurser hver uge – både på hverdage og i weekenden.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Sushi Lovers i Torvehallerne eller Charlottenlund
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 4. december 2021
  • Når du har købt værdibevis, kan du booke dit sushikursus via events.sushilovers.com
+ HOURS

Mandag - søndag, kl. 12-22

+ ABOUT

Hos Sushi Lovers er der ikke sparet på detaljerne i de smukke lokaler, og det samme gælder i køkkenet, hvor kendte kokke fusionerer japanske sushitraditioner med elementer fra nordisk gastronomi. Her eksperimenteres der med smagsfusioner, der pirrer og forfører. Kokkene kommer fra toprestauranter i ind- & udland, og menuen følger sæsonens udbud af råvarer.

Sushi Lovers bygger på respekt for håndværket og for smagen. Fisk & skaldyr fanges bæredygtigt, og sushiteknikkerne har været udøvet i Japan igennem århundreder. De sætter gæsten og den gode oplevelse i centrum – og to år i træk har Sushi Lovers været blandt de 20 restauranter i verden, der har været inviteret med til VM i Tokyo.

+ WHERE

Torvehallerne
Frederiksborggade 21
1362 København K

Ordrupvej 66
2920 Charlottenlund