Carls Øl- & Spisehus
4000    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
230 DKK
115 DKK

2 stk. smørrebrød + 1 fadøl hos Carls Øl- & Spisehus – Kæmpe restaurant og ølbar anbefales af alt fra Politiken til Berlingske

De har verdens største udvalg af Carlsberg-øl, og smørrebrødskortet er udviklet sammen med én af landets bedste Michelin-kokke. Fra 1847 og frem til år 2000 var maltsiloen arbejdsplads for Carlsbergs bryggeriarbejdere, og for et år siden åbnede Carls Øl- & Spisehus så op i de rå lokaler. Kokkene tager afsæt i det klassiske danske smørrebrød, som nytænkes og forfines. De arbejder med råvarer fra lokale landbrug. Baren har 40 fadølshaner, og de har øl fra Carlsberg-ejede bryggerier i hele verden.

WHAT YOU GET

Få 2 stk. smørrebrød + 1 fadøl hos Carls Øl- & Spisehus i Carlsberg Byen. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser. Du har frit valg til alt på smørrebrøds- & ølkortet. Smag fx tatar af okseinderlår med syltet tomat, mayo og sprød kartoffel. Få håndpillede rejer med smilende æg, purløg og hummermayo. Nyd hønsesalat med sprødt kyllingeskind og brøndkarse. Få ølsild med hasselnødder, rødbede og sennepsmayo. Få friteret torsk med sauce tartare, citron og fennikel. Nyd avocadomad med hummus, ristede græskarkerner og korianderskud. Få færøsk laks med friskost, agurk og dild. Smag øl fra små og store bryggerier i alt fra Danmark til England, Italien og USA. Nyd Brooklyn Defender IPA og Poretti 4 Pilsner. Få Jacobsen Golden Naked Christmas Ale, Erdinger Hefe Weissbier og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Carls Øl- & Spisehus
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 15. juni 2021
  • Smørrebrød serveres til frokost alle dage (kl. 11:30-15:00) og skal nydes i restauranten
  • Bordreservation kan foretages online samt pr. telefon
+ HOURS

Frokost
Tirsdag - søndag, kl. 11:30-15:30

Aften
Tirsdag - torsdag, kl. 17:30-22:30
Fredag - lørdag, kl. 17:30-24:00
Søndag, kl. 17:30-22:30

+ ABOUT

De er blevet anbefalet af alt fra Politiken til Berlingske, og det er blot et år siden, at de slog dørene op for første gang. De byder på øl- og madoplevelser i historiske rammer, og stedet er opkaldt efter brygger Carl Jacobsen. Hos Carls Øl- & Spisehus spiller øllet hovedrollen både i køkkenet og på drikkekortet. Øludvalget er enormt, og indretningen er inspireret af Carlsbergs bryggerikultur og historie.

De har rå betongulve, blottede søjler og åbent køkken. Menukortet følger sæsonens udbud af råvarer, og øllet på hanerne er konstant i rotation. Hos Carls handler det gode måltid om smag, nærvær og stemning. Gæsterne forkæles med smørrebrød og unikke brasserieretter, og maden akkompagneres af alt fra klassisk til eksperimenterende øl i verdensklasse.

+ WHERE

Bag Elefanterne 20
1799 København V