DANSK
324    SOLD
- +
EXPIRED
250 DKK
125 DKK

12 hard seltzers fra DANSK leveret direkte til din dør – Dansk start-up storsatser på ny alkoholdrik fra USA

Mangler du drikkevarer til fx jul eller nytårsaften? Hvis ja, så har du nu mulighed for at smage en af verdens mest populære drikke. Den er lavet på danskvand, lidt alkohol og rene råvarer. Produktet stammer fra USA, og i 2019 eksploderede det i popularitet. Tidligere i år lancerede DANSK så deres hard seltzers på det danske marked. De er et alternativ til øl, vin og cocktails. De er let drikkelige, lave på kalorier og indeholder nærmest intet sukker. De er mildt boblende, og deres bløde smag er helt unik.

WHAT YOU GET

Få 12 hard seltzers fra DANSK leveret direkte til din dør. Byd venner & familie på mildt boblende danskvand med smag og et lille skud alkohol. Du får en smagskasse med alle DANSKs varianter. Smag Hyben & Timian – tør hard seltzer med vodka og noter af timian. Nyd frugtig og forfriskende Pære & Orangeblomst. Få syrlig Ribs & Ingefær. Giv som gave eller køb som selvforkælelse til hverdagen og weekenden. Nyd hard seltzers som fyraftensdrik, til julefrokosten eller nytåret.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos DANSK
  • Efter du har købt dit værdibevis, skal du skrive til [email protected] – anfør dit fulde navn, telefonnummer, værdibeviskode, leveringsadresse samt ønsket leveringsdag
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 30. december 2020
  • DANSK leverer til hele Danmark
  • I postnr. 1000-2900 leveres der samme dag, såfremt bestilling foretages før kl. 11:30. I postnr. 2920-9990 leveres der på 2-4 dage. Levering foretages alle hverdage
+ ABOUT

I 6 år har han åbnet caféer i USA med fokus på sund kost. Nu er han tilbage i Danmark, og med sig har han taget en drik med alkohol, som ingen i landet har produceret før ham. Kasper Kriby, manden bag DANSK, er gået all-in på hard seltzers. Alt bliver produceret i Danmark. De bruger den fineste danskvand, egenproduceret vodka og rene råvarer.

Der er fire procent alkohol og kun et par gram sukker i hver dåse. Smagene spænder over alt fra hyben og timian til pære og orangeblomst samt ribs og ingefær. Det er blot et halvt år siden, at de begyndte at sælge deres hard seltzers for første gang, og på rekordtid har DANSK banet vejen for en helt ny type af drikkevarer i Danmark.

+ WHERE

Brudelysvej 21B
2880 Bagsværd