Restaurant Mes
2000    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
375 DKK
225 DKK

5-retters menu hos Michelin-anbefalede Mes i Indre By – Tidligere Noma-kok byder på topanmeldt nordisk gastronomi

Han har slået sine folder på alt fra Noma til Geranium og El Bulli, og han har pustet nyt liv i den gastronomiske superliga. Hos Mes byder den tidligere Michelin-kok Mads Rye Magnusson på topanmeldt nordisk gastronomi. Grøntsagerne er dyrket lokalt. Fiskene fanges i de skandinaviske farvande, og kødet kommer fra anerkendte danske gårde. Invitér venner, familie og kæreste med på én af byens bedste restauranter – anbefalet af Michelin og tildelt 5 stjerner i Berlingske.

WHAT YOU GET

Få 5-retters menu hos Michelin-anbefalede Mes i Indre By. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser. Menuen er tilpasset sæsonens fineste råvarer og sammensættes på dagen af køkkenchefen. Smag fx rimmet kammusling med purløgsmayo, karse og spiselige blomster. Få tatar af okseinderlår med rugbrødscrumble, syltede perleløg, sennepsfrø og estragonmayo. Nyd grød på perlebyg med stegte Karl Johan svampe og friskhøvlet comté. Smag grillet andebryst med portobellosvampe, confiterede kartofler og nordisk ponzu. Få risalamande-is med kirsebærskum, kanelknækbrød og mandelstøv.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Mes
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 31. august 2021
  • Booking foretages online – anfør ”Signaturmenu” på din reservation
+ HOURS

Onsdag - lørdag, kl. 17:30-24:00

+ ABOUT

Berlingske skrev ’Et lille MESterværk’, og tre år i træk er de blevet anbefalet af Michelin. Hos Mes kreeres der nordisk gastronomi på lokale råvarer i sæson. Tilgangen er udfordrende, og alt er efter køkkenchef og ejer Mads Rye Magnussons personlige smag. Han har arbejdet på nogle af verdens fineste restauranter, og nu byder han på gourmet-light til priser, hvor alle kan være med.

Vinkortet er en fortælling i sig selv, og det spænder primært over franske og tyske vine. Maden tilberedes med kærlighed til håndværket, og alt er afstemt til perfektion. Hos Mes spiller råvarerne en hovedrolle, og der er smæk på smagen. Omgivelserne er fantastiske, og restauranten er prydet med panoramavinduer, vilde planter og en endevæg af mos i alskens grønne nuancer.

+ WHERE

Jarmers Plads 1
1551 København V