Zócalo Nørrebro
1253    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
238 DKK
119 DKK

Mexican feast for 2 personer hos Zócalo på Nørrebro – Invitér venner og veninder på alt fra tacos til burritos, mexi-bowls & nachos

Køkkenet bugner med solmodne avocadoer. Kokkene laver alt fra chipotle-marineret kylling til pulled pork, guacamole og spicy vegansk jackfruit. Inspirationen til Zócalo kommer fra Mexico City og det hippe Mission District i San Francisco. I starten af 00’erne indtog de Island. Så gik de ind i Sverige. Siden 2017 har de ligget i Tivoli, og nu har de udvidet til Nørrebro. De er med på Politikens liste over byens bedste billige måltider, og målsætningen er klar – de vil skabe ét af landets største fast food brands.

WHAT YOU GET

Få mexican feast for 2 personer hos Zócalo på Nørrebro. Tag plads i byens hippe taqueria eller bestil 'to go'. I vælger hver især en hovedret, og I har frit valg mellem alle tacos, burritos og bowls på kortet. Herudover får I nachos med salsa. Smag You Got Mango Taco med chipotle-marineret kylling, guacamole, mango og ananas. Få BBQ Bombero Taco med pulled pork, mexican slaw og tomatsalsa. Nyd Food Truck Taco med langtidsbraiseret okse, syltede rødløg, jalapeños, lime og salsa roja. Få Dolores Green Mango Bowl med kylling, mexicanske ris, guacamole, tortillachips samt mango- og ananassalsa. Smag Mission District Burrito med pulled pork, sorte bønner, pico de gallo og habanero-cream. Få veganske tacos, burritos og bowls med alt fra pulled jackfruit til guacamole, raw slaw og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Zócalo på Nørrebro
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 31. januar 2021
  • Takeaway bestilles i selve restauranten
+ HOURS

Mandag - søndag, kl. 11-22

+ ABOUT

De laver alt fra bunden på lokale råvarer og specialiteter fra det solbeskinnede Mexico. De er opkaldt efter den største plads i Mexico City, og de har givet det mexicanske køkken et friskt californisk twist. Historien om Zócalo går helt tilbage til starten af 00’erne, og i 2017 slog de dørene op til deres første restaurant i Danmark.

I åbne køkkener arbejder kokkene med langtidstilberedt svin og kød fra fritgående kvæg. Her kreerer de alt fra mexicanske saucer til marinader og salsaer. Hos Zócalo dufter der skønt af braiseret kød og tortillaer, som varmes på glohede stegeplader. Køkkenet er dejlig friskt, og deres tacos, burritos og bowls smager for vildt.

+ WHERE

Nørrebrogade 140
2200 København N