5 hjerter i Politiken: 2 burgermenuer hos Eden Jaxx på Østerbro – Vegansk burgerbar indtager madanmelders liste over byens bedste burgere

Simon Evers
Head Concierge
757 købt
320,-    /    160,-

”Præcis så juicy og smækfuld af smag, som man kan drømme om”. ”De fornyer Københavns burgerscene”. ”Smovsede, saftige og syndigt velsmagende”. Politikens madanmelder tog forbi og blev blæst omkuld. Hun kvitterede med 5 store hjerter, og der blev ikke sparet på superlativerne. Hos Eden Jaxx tager de burgeren til et helt nyt niveau, og alt ’just happens to be vegan’. Det er knap to måneder siden, at de slog dørene op for første gang. Smagene er unikke, og alt bliver lavet fra bunden.

Det får du

Få 2 burgermenuer hos Eden Jaxx på Østerbro. Spis i byens nye, hippe burgerbar eller bestil 'to go'. Du har frit valg mellem alle burgermenuerne på kortet (Double Meal undtaget). Hver menu kommer med burger, fritter, slaw og double dip. Smag The Classic i lun briochebolle med Beyond Meat, tomat, salat, løg, pickles, røget ost og Eden Jaxx Sauce. Få The Rudimental med langtidsbagt portobellosvamp, hvidløg, timian og aubergine, toppet med rødløgsmarmelade, syltet agurk, salat, ost og Green Goddess Sauce. Få The Garden med grillet knoldselleri, tomat-chili-relish, rødkål og røget ost. Nyd sprøde fritter og slaw med frisk mynte. Få valgfri double dip – alt fra Eden Jaxx Sauce til Green Goddess Sauce og Real Chili Mayo.

Eden Jaxx

Rosenvængets Allé 3
2100 København Ø
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (5,0)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Eden Jaxx
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 3. februar 2021

Sagt af andre

Byens bedste burger!
Lækre råvarer tilberedt med kærlighed!
En fantastisk oplevelse...
Den bedste burger, jeg nogensinde har smagt!
Tak fordi I har åbnet et så fantastisk sted!
Super lækre burgere! Kan på det varmeste anbefales.

Af Tobias, Johanna, John, Kirsten, Cristina & Rose – Kilde: Facebook & Google

Om Eden Jaxx

De ligger i hjertet af Østerbro, blot et stenkast fra Trianglen, og de er et ’must-try’ for alle, uanset om man er veganer eller ej. Eden Jaxx er et kærlighedsprojekt for den britiske iværksætter Bill Windsor og hans søn Jack, der for 5 år siden faldt pladask for København. De har arbejdet på konceptet i flere år, og de er røget direkte ind på Politikens liste over byens bedste burgere.

Kokkene laver alt fra bunden med kærlighed til håndværket, og bæredygtighed er tænkt ind i alt fra råvarerne til emballagen. Hos Eden Jaxx er de kompromisløse i deres tilgang til kvalitet. Burgerne er fyldt med portobellosvampe, røget ost og auberginer – og de laver egne lemonader og shakes. De har givet et friskt pust til den danske burgerscene, og de eksperimenterer med unikke sammensætninger og smage.

 

Åbningstider

Frokost
Mandag - søndag, kl. 12:30-16:00

320,-    /    160,-
UDSOLGT
757 købt

UDSOLGT!

Eden Jaxx

Rosenvængets Allé 3
2100 København Ø
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (5,0)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Eden Jaxx
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 3. februar 2021
UDSOLGT