Boutique Fisk
3002    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
300 DKK
150 DKK

Frit valg til alt hos Boutique Fisk i Magasin Mad & Vin og Torvehallerne – Populær fiskehandler byder på alt fra frisk fisk til skaldyr, fiskefrikadeller, tapas og færdigretter

Det skal være nemt at sætte fisk på menuen derhjemme, og ingen klarer den opgave bedre end Boutique Fisk. Siden 2007 har de haft fiskeforretning i Magasin Mad & Vin, og i 2011 åbnede de fiskebar i Torvehallerne. I Torvehallerne fokuserer de på klassiske frokostretter som fiskefrikadeller og fiskefileter med rugbrød og remoulade – og så har de fisketapas, der kan købes med hjem. I Magasin kører de fuldt sortiment, og det betyder, at du her også finder frisk fisk, skaldyr og færdigretter.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos Boutique Fisk i Magasin Mad & Vin og Torvehallerne. Køb ét eller flere værdibeviser. Få alt fra frisk fisk til skaldyr, fisketapas og lækre færdigretter. Få fiskefrikadeller, fiskefileter og hjemmerørt remoulade. Køb færøsk laks, håndpillede rejer, kammuslinger og tunbøffer. Få sashimi af laks med ingefær og lime. Køb franske østers, gravad laks og canadiske hummere med rejer. Få lynstegt tun i teriyaki og sesam. Få laksetatar, tangsalat og linefangede blåmuslinger. Køb tunmousse, krebsehale- og rejesalat. Få ørredrogn, blinis, lækre saucer og dressinger. Køb fiskefars og torskefileter. Få laksecarpaccio og tigerrejer med hvidløg og persille. Smag rugbrødssandwich med alt fra fiskefrikadeller til røget laks. Få lemonade, hvidvin, special-øl og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset kan indløses hos Boutique Fisk i Magasin Mad & Vin og Torvehallerne
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 15. december 2020
  • I Torvehallerne har Boutique Fisk klassiske frokostretter som fiskefrikadeller og fiskefileter – og så har de fisketapas. I Magasin har de fuldt sortiment, og det betyder, at du her også finder frisk fisk, skaldyr og færdigretter
  • Hvert værdibevis har en værdi af 300 kr. til frit valg hos Boutique Fisk (gælder dog ikke til kaviar)
+ HOURS

Magasin Mad & Vin
Mandag - søndag, kl. 10-20

Torvehallerne
Mandag - fredag, kl. 10-19
Lørdag - søndag, kl. 10-18

OBS! BOUTIQUE FISK HOLDER MIDLERTIDIGT LUKKET I TORVEHALLERNE SOM FØLGE AF COVID-19. I MAGASIN HAR DE ÅBENT SOM NORMALT

+ ABOUT

De byder på friskfangede fisk i delikate udskæringer – lige til at sætte i ovnen eller smide på panden. De har håndpillede rejer, hjemmelavede skaldyrssalater, og kammuslingerne er allerede blevet renset. Hos Boutique Fisk laver de egne saucer, marinader og færdigretter. Kvaliteten er helt i top, og så meget som muligt kommer fra de skandinaviske farvande.

Deres univers er gennemført, og montrerne bugner med delikatesser. De sælger fisk & skaldyr, som kunderne tager med hjem – og både i Magasin og Torvehallerne har de små spisebarer. Boutique Fisk nyfortolker den traditionelle fiskeforretning. De laver alt fra bunden, udvalget imponerer, og deres fiskefrikadeller har trukket overskrifter i Danmark, Japan og USA.

+ WHERE

Magasin Mad & Vin
Kongens Nytorv 13
1095 København K

Torvehallerne
Frederiksborggade 21
1362 København K