BananaCPH
1067    SOLD
- +
EXPIRED
140 DKK
70 DKK

2 desserter + 2 kaffe hos Banana i Jægersborggade og på Værnedamsvej – Smag hawaiianske banana breads toppet med alt fra friske bær til nødder og is lavet på overskydende bananer

De er ét af landets hippeste is- & dessertbrands – og de har dessertbarer i to af Københavns hyggeligste gader. Inspirationen kommer fra solskinsøerne Hawaii, og desserterne imponerer. Hos Banana står den på banana breads toppet med alt fra bær til nødder og is lavet på verdens mest spiste frugt, nemlig bananen. De rister deres banana bread lige før servering. Isen er helt blød og cremet. De har trukket overskrifter i landets største medier, og sammen med Irma bekæmper de madspild.

WHAT YOU GET

Få 2 desserter + 2 kaffe hos Banana i Jægersborggade og på Værnedamsvej. Tag plads i én af de små, hippe dessertbarer eller bestil 'to go'. Du har frit valg mellem alle is og toppings. Få lunt banana bread toppet med alt fra plain banan-is til chokolade-is samt is med mango, passionsfrugt, dadler og vanilje. Vælg frit i toppingbaren, hvor du kan toppe din dessert med friske blåbær, saltede mandler, chokolade, granola, frysetørrede hindbær og ristet kokos. Nyd kaffe brygget på nyristede kaffebønner fra Prolog. Få alt fra latte til cappuccino, cortado og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset kan indløses hos Banana i Jægersborggade og på Værnedamsvej
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 14. marts 2021
+ HOURS

Mandag - fredag, kl. 14-20
Lørdag - søndag, kl. 13-20

+ ABOUT

De bruger bananer, som normalt ville blive kasseret på grund af deres udseende. De kæmper mod madspild og er i gang med at revolutionere is- & dessertmarkedet. Når de fleste forbrugere mener, at bananerne er for modne til, at de gider købe dem, så er bananerne faktisk i deres sødeste version. Og det giver Banana mulighed for at lave alt fra is til banana bread på overskydende bananer helt uden tilsætning af sukker.

De ligger i to af byens hyggeligste gader, og dessertbarerne er prydet med smukke klinker, naturtræ og vilde planter. Køkkenet er åbent, og indretningen sender tankerne mod varmere himmelstrøg. Hos Banana er konceptet bygget op omkring sundhed, økologi og bæredygtighed. Desserterne og is-varianterne følger sæsonens udbud af råvarer, og smagen er for vild.

+ WHERE

Jægersborggade 27
2200 København N