California Kitchen
2849    SOLD
- +
EXPIRED
310 DKK
169 DKK

2 bowls + 2 drikke hos California Kitchen på Nørrebro, Vesterbro og i Indre By – Invitér venner & veninder på alt fra MexiCali til Poké Bowls og San Diego Salads

Sundhed, livsstil og én af verdens hippeste food trends! De er blevet anbefalet af alt fra Politiken til VisitCopenhagen og verdenskendte ELLE. I 2016 åbnede California Kitchen med et brag, og de kickstartede bowl-fænomenet i København. Inspirationen kommer fra det solrige Californien, og på rekordtid har de indtaget nogle af byens bedste adresser. De har indrettet universet med naturtræ og vilde planter. Kokkene laver alt fra bunden, og de får økologisk frugt & grønt hjem fra lokale landbrug.

WHAT YOU GET

Få 2 bowls + 2 drikke hos California Kitchen. Værdibeviset kan indløses på Nørrebro, Vesterbro og i Indre By. Spis i én af restauranterne eller bestil 'to go'. Du har frit valg mellem alle bowls på kortet – og hvis du ønsker det, så kan alt laves vegansk. Smag MexiCali med quinoa, tomatsalsa, guacamole, tortilla-chips og chipotlemarineret kylling. Få Poké Bowl med friskfanget laks, edamamebønner, syltet ingefær, kimchi og chilimayo. Nyd San Diego Salad med tempeh, avocado, cherrytomater, quinoa og frisk lime. Smag Bento Bowl med kylling eller misomarineret laks, serveret på bund af sweet potatoes, edamamebønner, ris og teriyaki-svampe. Nyd alt fra lemonade til økologisk rosé og øl brygget i samarbejde med verdenskendte To Øl. Få kokosvand, kombucha, økologiske sodavand og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset kan indløses i alle California Kitchens restauranter (gælder dog ikke på Broens Gadekøkken og kan heller ikke indløses online)
  • Jf. California Kitchens generelle betingelser kan man ikke reservere bord
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 16. december 2020
+ HOURS

Nørrebrogade
Mandag - fredag, kl. 11-21
Lørdag - søndag, kl. 11-20

Vesterbrogade
Mandag - fredag, kl. 11-21
Lørdag - søndag, kl. 12-20

Grønnegade
Mandag - fredag, kl. 11-20
Lørdag, kl. 12-16

(på Grønnegade serveres der ikke øl)

+ ABOUT

De tiltrækker vegetarer, veganere og madører fra hele København. De eksperimenterer med unikke smage, og de nørder bowls på et niveau, som de færreste ville gide. Hos California Kitchen arbejder kokkene med årstidens bedste råvarer. De er inspireret af det friske californiske køkken, og de fusionerer elementer fra nordisk, amerikansk og asiatisk gastronomi.

Restauranterne er storslåede. De er indrettet i smukke naturmaterialer, og de summer af liv og god stemning. Hos California Kitchen bliver alt lavet fra bunden – lige fra marinaderne til dressingerne, guacamolen og de sprøde tortilla-chips. Kokkene råmarinerer deres egen laks. De har introduceret københavnerne til kombucha og sydamerikansk lemonade, og så brygger de deres egen økologiske øl.

+ WHERE

Nørrebrogade 12
2200 København N

Vesterbrogade 58
1620 København V

Grønnegade 32
1101 København K