RETREAT
2248    SOLD
- +
EXPIRED
200 DKK
99 DKK

Frit valg til alt hos RETREAT på Kongens Nytorv, i Lyngby, Torvehallerne og Amager Strand – Få alt fra skyr til chiagrød og kaffe, veganske sandwich, sunde salater og koldpresset juice

Inspirationen kommer fra London og New York, og de er kompromisløse i deres tilgang til kvalitet. Råvarerne er oftest økologiske, og de har alt fra morgenmad til frokost og det hurtige aftensmåltid. Hos RETREAT laver de god mad i en fart, eller som de selv kalder det – real food fast. Menukortet spænder over alt fra sandwich med grillet kylling til det vegetariske og veganske. De dyrker det sunde uden at være fanatiske. De koldpresser deres egen juice, og maden bliver lavet fra bunden.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos RETREAT på Kongens Nytorv, i Lyngby, Torvehallerne og Amager Strand. Køb ét eller flere værdibeviser. Spis i en af caféerne eller bestil 'to go'. Få alt fra skyr med granola og syltet rabarber til smørbagte croissanter og chiagrød toppet med æble og tørrede tranebær. Smag Super Vegan Sourdough Sandwich med hummus, soltørrede tomater og syltede rødløg. Nyd spicy tuna på rugbrød med frisk spinat. Få kylling i surdejsbrød med romainesalat og soltørrede tomater. Smag kartoffelsalat med varmrøget laks og purløg. Få thai-inspirerede salater med vilde ris, kylling, edamamebønner, forårsløg, sød soja- og chilisauce. Nyd Sweet Vegan med bund af quinoa, toppet med sweet pototatoes, hummus og saltristede græskarkerner. Få chokolademuffins og sunde müslibarer. Få latte, cappuccino og cortado brygget på økologiske kaffebønner. Få koldpresset juice, lemonade, ingefærshots og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset kan indløses hos RETREAT på Kongens Nytorv, i Lyngby, Torvehallerne og Amager Strand
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 17. december 2020
  • Hvert værdibevis har en værdi af 200 kr. til frit valg hos RETREAT
+ HOURS

Magasin du Nord
Mandag - fredag, kl. 9-20
Lørdag - søndag, kl. 10-20

Magasin Lyngby
Mandag - søndag, kl. 10-20

Torvehallerne
Mandag - fredag, kl. 10-19
Lørdag - søndag, kl. 10-18
(Lukket)

Amager Strand
Mandag - fredag, kl. 8-16
Lørdag - søndag, kl. 10-16
(Midlertidigt lukket)

+ ABOUT

Hos RETREAT gør de det nemt at spise godt, og de laver mad & drikke, som er genialt på farten – lige fra den sunde morgenmad inden arbejde til sandwichen i frokostpausen og salaten til aften. De fokuserer på bæredygtighed og økologi. Kokkene laver alt in-house, og råvarerne er valgt med omhu.

I 2014 slog de dørene op for første gang, og siden da er det gået stærkt. I dag ligger RETREAT på nogle af byens bedste adresser. De har store kølemontrer med alt fra koldpresset juice til ingefærshots og lækre salater. De serverer matcha-te og brygger kaffe på nogle af verdens fineste bønner. Universet er gennemført, og de tager imod gæsterne med store smil.

+ WHERE

Magasin du Nord
Kongens Nytorv 13
1095 København K

Magasin Lyngby
Lyngby Hovedgade 43
2800 Kongens Lyngby

Torvehallerne
Frederiksborggade 21
1362 København K

Amager Strand
Øresundsvej 148
København S