Løgismose Vin, Mad & Delikatesser
9760    SOLD
- +
EXPIRED
300 DKK
150 DKK

Frit valg til alt i Løgismoses gourmet-supermarked på Nordre Toldbod – 500 kvm stort madunivers bugner med alt fra håndlavede oste til charcuterie, østers, chokolade, spiritus og vin

Glem alt om det traditionelle supermarked! På Nordre Toldbod har Løgismose samlet verdens lækreste delikatesser. De har 4.000 forskellige varer på hylderne, og de er landets førende gourmet-supermarked. De har eget mejeri, og de samarbejder med vinbønder og Michelin-kokke fra hele verden. Hos Løgismose har de kæmpe vin- & delikatesseafdeling. Kunderne har udkig til kokkene i supermarkedets åbne køkken, og hver uge henter de fødevarer op fra det verdenskendte Rungis-marked i Paris.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos Løgismose på Nordre Toldbod. Køb ét eller flere værdibeviser. Få alt fra comté til brie, burrata og parmesan. Køb Gammel Knas fra Arla Unika og rygeost fra Løgismoses eget mejeri. Få serranoskinke, trøffelpølse og Jamón Ibérico fra iberiske sortfodssvin. Køb franske vagtler, poussin og fritgående Løgismose-kyllinger. Få kokkenes egne færdigretter – alt fra boeuf bourguignon til coq au vin og kylling i rød karry. Få Label Rouge østers fra verdenskendte Marennes-Oléron. Køb friske asparges, bøffeltomater og citroner hentet op fra Rungis-markedet i Paris. Få olivenolier, fadlagrede balsamicoer, pestoer og pasta. Gå på opdagelse i ét af byens største udvalg af vin. Få alt fra Chablis til Sancerre, Bourgogne, Rhône, Barbaresco og Barolo. Køb champagne og rosé fra små og store franske vinslotte. Få gin fra danske Elg Spirits. Køb Diplomático Reserva Exclusiva samt cognac og single malt whisky. Få flødeboller, chokolade og gaveæsker fra Summerbird og Friis-Holm. Få kager, franske lemonader, håndbryggede sodavand og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Løgismose på Nordre Toldbod
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 28. november 2020
  • Du kan indløse op til 2 værdibeviser pr. ekspedition
  • Værdibeviset kan ikke kombineres med Løgismoses klub- & onlinetilbud
  • Hvert værdibevis har en værdi af 300 kr. til frit valg hos Løgismose (gælder dog ikke til Zalto-glas)
+ HOURS

Tirsdag - onsdag, kl. 11-18
Torsdag - fredag, kl. 10-19
Lørdag, kl. 10-17

+ ABOUT

De har revolutioneret den danske fødevarebranche, og de er kompromisløse i deres tilgang til kvalitet. I 1965 blev Løgismose grundlagt af Lene og Sven Grønlykke. De gjorde Falsled Kro til en destination for madelskere. De åbnede Kong Hans Kælder, som modtog Danmarks første Michelin-stjerne. Og i 1982 lagde de grundstenen til landets første gourmet-supermarked – Løgismose Vin, Mad & Delikatesser.

I dag har Løgismose eget mejeri, og de har egne kyllinger, som går frit for foden af Pyrenæerne i Frankrig. På Nordre Toldbod sælger de deres egne madvarer sammen med tusindvis af delikatesser håndplukket fra små og store producenter i ind- & udland. Udvalget er enormt, og deres supermarked er en kæmpe oplevelse for alle med interesse i mad.

+ WHERE

Nordre Toldbod 16
1259 København K