Flying Couch Brewing
1251    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
300 DKK
150 DKK

Frit valg til alt hos Flying Couch Brewing i Nordvest – Få øl i verdensklasse! Hent på bryggeriet og få friskbrygget øl med hjem

De har fans i ind- & udland. De ligger i en rå fabriksbygning i Nordvest, og de er ét af landets hippeste mikrobryggerier. Hos Flying Couch Brewing er de underspillede, og de går bevidst efter at være lidt under radaren. De startede som nomadebryggere, og i 2015 købte de så deres helt eget bryggeri. Her brygger de flere gange om ugen, og mange af deres øl kan kun købes ude på bryggeriet. De nørder alt fra klassisk til eksperimenterende øl. Udvalget er konstant i rotation, og kvaliteten taler for sig selv.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos Flying Couch Brewing i Nordvest. Køb ét eller flere værdibeviser. Giv som gave eller fyld køleskabet op derhjemme. Få fx Golden Axe IPA brygget på amerikansk Citra-humle. Køb tyskinspireret Pilsner. Smag Sours med alt fra hindbær til brombær, blodappelsin og yuzu. Få Hazed & Infused – Hazy IPA med smagsnoter af tropisk frugt, brygget på Mosaic, Ekuanot og Simcoe. Nyd Black Ice Imperial Stout med noter af chokolade og vanilje. Få Tree Friend Blonde lagret i gamle egetræsfade. Få How Did I Get Here?! Double IPA. Smag NV Pale Ale og IDAHO-7 Days A Week. Få Get Schwifty IPA, Ducky Style Brown Ale og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Flying Couch Brewing (kan ikke indløses online)
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 30. november 2020
  • Hvert værdibevis har en værdi af 300 kr. til frit valg hos Flying Couch Brewing
+ HOURS

Torsdag - fredag, kl. 14-18
Lørdag, kl. 11-16

+ ABOUT

De brænder for det meget humlede øl, men også for det sure, frugtige og sorte, både i lette og tunge udgaver. De er kompromisløse i deres tilgang til kvalitet, og bryggerne er ikke bange for at eksperimentere med unikke råvarer og smage. Hos Flying Couch Brewing dyrker de det gamle håndværk. De er et mindre, selvejet bryggeri, og der er en kæmpe interesse for deres øl i både ind- & udland.

I de sidste 15 år har deres brygmester, Peter Sonne, sat sit præg på den danske ølscene. Han har arbejdet sammen med nogle af verdens bedste bryggere, og for små ti år siden begyndte han så småt for sig selv. Han stiftede Flying Couch Brewing, og i 2015 tog det for alvor fart, efter han fik de garvede ølfolk Kim Christiansen, Kasper Gerdes og Jeppe Frans Sørensen med ombord.

+ WHERE

Bygmestervej 6
2400 København NV