DANSK
530    SOLD
- +
EXPIRED
280 DKK
140 DKK

12 hard seltzers fra DANSK leveret direkte til din dør – Dansk start-up storsatser på ny alkoholdrik fra USA

Den fineste danskvand. Lidt alkohol og rene råvarer. Det er simpelt & lækkert, og som de første i Danmark storsatser DANSK på hard seltzers – én af verdens hurtigst voksende trends på markedet for drikkevarer med alkohol. Produktet stammer fra USA, og sidste år eksploderede det i popularitet. Hard seltzers er et alternativ til øl, vin og sukkerrige cocktails. Det er let drikkeligt, lavt på kalorier og indeholder nærmest intet sukker. Det er mildt boblende, og dets bløde smag er helt unik.

WHAT YOU GET

Få 12 hard seltzers fra DANSK leveret direkte til din dør. Byd venner, familie og kæreste på en af verdens mest populære drikke. Du får en smagskasse med alle DANSKs varianter. Smag Hyben & Timian – mildt boblende danskvand med vodka og noter af timian. Nyd frugtig og forfriskende Pære & Orangeblomst. Få syrlig Ribs & Ingefær. Giv som gave eller køb som selvforkælelse til hverdagen og weekenden. Nyd hard seltzers som fyraftensdrik samt til mad og til fest.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos DANSK
  • Efter du har købt dit værdibevis, skal du skrive til [email protected] – anfør dit fulde navn, telefonnummer, værdibeviskode, leveringsadresse samt ønsket leveringsdag
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 26. oktober 2020
  • DANSK leverer til hele Danmark
  • I postnr. 1000-2900 leveres der samme dag, såfremt bestilling foretages før kl. 11:30. I postnr. 2920-9990 leveres der på 2-4 dage
+ ABOUT

I 6 år har han åbnet caféer i USA med fokus på sund kost. Nu er han tilbage i Danmark, og med sig har han taget en drik med alkohol, som ingen i landet har produceret før ham. Kasper Kriby, manden bag DANSK, er gået all-in på hard seltzers. Alt bliver produceret i Danmark. De bruger den fineste danskvand, egenproduceret vodka og rene råvarer.

Der er fire procent alkohol og kun et par gram sukker i hver dåse. Smagene spænder over alt fra hyben og timian til pære og orangeblomst samt ribs og ingefær. Det er blot få måneder siden, at de begyndte at sælge deres hard seltzers for første gang, og på rekordtid har DANSK fået hyldeplads i nogle af landets førende supermarkeder.

+ WHERE

Brudelysvej 21B
2880 Bagsværd