Kodan Fisk
1251    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
300 DKK
150 DKK

Frit valg til alt hos Kodan Fisk på Gl. Kongevej – Hæderkronet fiskeforretning byder på alt fra færøsk laks til fjordrejer, hummere, fiskefrikadeller og østers

De er én af byens ældste fiskeforretninger. Montrerne bugner med friskfangede fisk, skaldyr og hjemmelavede delikatesser. Udvalget er imponerende, og kvaliteten er i top. Hos Kodan Fisk går kunderne på opdagelse blandt havets lækreste spiser, og de guides igennem det store udvalg af dygtige fiskehandlere. De byder på fisk, både hele og i delikate udskæringer, og de fokuserer på lokalt fiskeri. De værner om de gamle dyder, og siden 1903 er kunderne valfartet til.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos Kodan Fisk på Gl. Kongevej. Køb ét eller flere værdibeviser. Få alt fra friskfangede fisk til skaldyr og hjemmelavede delikatesser. Få fiskefileter, fiskefrikadeller og hjemmerørt remoulade. Køb færøsk laks, røgede sild, hornfisk, kammuslinger og limfjordsøsters. Få grønlandske pil-selv-rejer, danske hummere og fjordrejer. Køb kulmule, hellefisk og makreller hevet op af Øresund. Få hjemmelavet karrysild, tunmousse, krebsehale- og rejesalat. Få alt fra gravad til varm- og koldrøget laks. Køb fiskefars, tun, torsk og pighvar. Få crab cakes, pankorejer og laksetærter med spinat og feta. Få rødspætter, blåmuslinger og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Kodan Fisk
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 17. november 2020
  • Hvert værdibevis har en værdi af 300 kr. til frit valg hos Kodan Fisk (gælder dog ikke til kaviar)
+ HOURS

Mandag - fredag, kl. 10:00-17:30
Lørdag, kl. 9:00-14:00

+ ABOUT

De ligger i hjertet af Frederiksberg, og i generationer har de tiltrukket kunder fra nær og fjern. De er kompromisløse i deres tilgang til kvalitet, og de får primært fisk & skaldyr ind fra lokale kyster. Hos Kodan Fisk bugner det med friskfangede fisk lagt på bjerge af funklende iskrystaller. Kunderne mødes med store smil, og fiskehandlerne gør det til en sand fornøjelse at handle ind.

Hver dag piller de fjordrejer og fileterer fisk ved håndkraft. De laver fiskefrikadeller, crab cakes og laksetærter, og alt bliver lavet fra bunden. Kodan Fisk er en familiedrevet fiskeforretning med respekt for de gamle traditioner. De byder på sæsonens friskeste fisk & skaldyr, og op til weekenden starter køen helt ude på gaden.

+ WHERE

Gl. Kongevej 143
1850 Frederiksberg