Duck and Cover
751    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
250 DKK
125 DKK

Frit valg til alt hos Duck and Cover på Vesterbro – Invitér venner & familie på cocktails i verdensklasse

De ligger gemt i en sidegade, og kun et lille skilt på døren afslører, hvem de er. De er nemme at overse i gadebilledet – men tag ikke fejl. De er blevet anbefalet af alt fra Politiken til Condé Nast og Travel + Leisure. De har vundet Bartenders’ Choice Awards, og The World’s 50 Best har nævnt dem som én af de cocktailbarer, du bliver nødt til at kende. Hos Duck and Cover er stemningen afslappet. Råvarerne er lokale. Belysningen er dæmpet, og vintage møblerne sender tankerne tilbage til 1960’erne.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos Duck and Cover på Vesterbro. Køb ét eller flere værdibeviser. Invitér venner & familie på alt fra klassiske til innovative cocktails. Smag fx Passionate From Miles Away med passionsfrugt, campari og vanilje-akvavit. Nyd klassisk Old Fashioned og Espresso Martini. Få Next Man med Hayman’s Sloe Gin, solbær og friskhøvlet chokolade. Smag Piri Piri – en nyfortolkning af Piña Colada med et hint af dild og chili. Få Crimson Meadow med citron, hyben og porsesnaps. Få Mead Me In The Meadow lavet på bornholmsk mjødurt og akvavit fra Oslo Håndverksdestilleri. Smag Jamaican Juice med rom og frisk mynte. Få Whiskey Gone Nuts med Woodford Reserve, ristet mandel og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Duck and Cover
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 3. december 2020
  • Det kan være en god idé at reservere bord – reservation kan foretages via [email protected]
  • Hvert værdibevis har en værdi af 250 kr. til frit valg hos Duck and Cover
+ HOURS

Tirsdag - torsdag, kl. 16-01
Fredag - lørdag, kl. 16-02

+ ABOUT

De bruger nordiske råvarer, og bartenderne er kompromisløse i deres tilgang til kvalitet. De plukker selv alt fra vilde urter til bær. De hylder det gamle cocktailhåndværk, og cocktailkortet skifter med sæsonen. Hos Duck and Cover serverer de cocktails i absolut særklasse, og siden 2013 har de tiltrukket gæster fra ind- og udland.

Lokalerne er halvhemmelige. Væggene er enten holdt rå eller blevet beklædt med træ. Møblerne er fra 1950’erne og 60’erne, og der er massere af mørkt læder. Atmosfæren hos Duck and Cover er varm og indbydende. De kombinerer cocktails med fantastisk stemning, og selv på hverdage kan det være en god idé at reservere bord.

+ WHERE

Dannebrogsgade 6
1660 København V