Vildt lækkert: 2 hovedretter + salat og 2 drikke hos Madro på Nørrebro – Ny spisebar & take away laver seriøst god hjemmelavet mad

Simon Evers
Head Concierge
1001 købt
250,-    /    125,-

Alt bliver lavet fra bunden. Råvarerne er dyrket lokalt, og menukortet spænder over alt fra danske hverdagsretter til klassiske retter fra det franske og italienske køkken. Det er blot to måneder siden, at de slog dørene op for første gang. De er en lille lokal spisebar & take away på Nørrebro, og de har kæmpe stamstedspotentiale. Hos Madro laver kokkene god hjemmelavet mad til den travle hverdag. De tager imod gæsterne med store smil, og deres kærlighed til maden er ikke til at tage fejl af.

Det får du

Få 2 hovedretter + salat og 2 drikke hos Madro på Nørrebro. Tag plads i den lille spisebar eller bestil 'to go'. Menukortet skifter med sæsonen, og du har frit valg mellem alle hovedretterne på kortet. Smag fx frikadeller med kartoffelsalat lavet på nye kartofler, yoghurt, citron, radiser og purløg. Få coq au vin med kylling fra Hopballegård, rødvinssauce og stegte svampe. Nyd brunet blomkålspuré toppet med salat af rå fennikel, blomkål, kikærter, dild og ristet rugbrød. Få kalvefrikassé med braiseret kalv, stegte gulerødder, ærter, citronskal og knust kartoffel. Nyd dagens salat – fx grillet broccoli med syltede skalotteløg, saltede hørfrø og ærtepuré med citron. Få Thy Pilsner, øko-saft med solbær, rabarber, hyldeblomst og meget mere.

Madro

Guldbergsgade 57
2200 København N
RatingRatingRatingRatingRating
Google (5,0)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Madro
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 2. december 2020

Sagt af andre

Et lækkert nyt sted på Nørrebro!
Super lækker mad! Klart et besøg værd.
Virkelig god mad og hyggelig stemning!
Et kommende stamsted i nabolaget...
Solide og velsmagende hverdagsretter.
Det er ikke sidste gang, at vi kommer forbi!

Af Jens, Rosa, Frederik, Lisa, Magnus & Signe – Kilde: Facebook & Google

Om Madro

De ligger i hjertet af Nørrebro, og de har indrettet lokalerne med planter, lokaltproducerede lamper og rå slagterfliser. Stemningen er afslappet, og det emmer af hjemlig hygge. Hos Madro laver de seriøst god mad, og folkene bag er super søde. Menuen følger sæsonerne, og råvarerne dyrkes så lokalt som muligt.

Kyllingen kommer fra Hopballegård. Øllet og saften er økologisk. De får alt fra kartofler, rødbeder, kål og rabarber hjem fra danske landbrug, og de laver alt fra bunden. Hos Madro forkæles gæsterne med klassiske hverdagsretter, som kan nydes i den lille spisebar eller derhjemme. Smagene er unikke, og maden skuffer aldrig.

 

Åbningstider

Mandag - fredag, kl. 14:00-19:30

250,-    /    125,-
UDSOLGT
1001 købt

UDSOLGT!

Madro

Guldbergsgade 57
2200 København N
RatingRatingRatingRatingRating
Google (5,0)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Madro
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 2. december 2020
UDSOLGT