Topanmeldt: Pizza slices for 2 personer hos Gola på Nørrebro – Italienske kokke tager romersk pizza slice koncept til København

Simon Evers
Head Concierge
1251 købt
180,-    /    90,-

De laver pizzaer, som de gør det i Rom, bagt i kæmpe bradepander lavet af jern. Kokkene er fuldblods italienske – pizzaerne er rektangulære, og de sælges i slices. Hos Gola spænder udvalget over alt fra klassiske pizzaer til varianter, som du aldrig før har smagt. De laver pizzaer med alt fra mortadella til salsiccia, aubergine, pistacienødder, zucchini og stracciatella. Råvarerne henter de hjem fra bæredygtige landbrug i Danmark & Italien, og pizzadejen koldhæver i minimum 48 timer.

Det får du

Få pizza slices for 2 personer hos Gola på Nørrebro. Spis i byens hippe slice joint – enten inde eller ude. Du kan også bestille 'to go'. I vælger hver især 3 slices, og I har frit valg mellem alle pizzaerne på kortet. Smag Melanzane alla Parmigiana med tomat, aubergine, mozzarella, Parmigiano-Reggiano og frisk basilikum. Få Marinara med tomat, hvidløgsolie, oregano og stracciatella. Få Patate med kartoffel, rosmarin, timian og gedeost. Smag Mortadella med pistacienødder og frisk mozzarella. Nyd klassisk Margherita. Få Salsiccia med zucchini, salsiccia fra Parma, mozzarella, timian og meget mere.

Gola

Rantzausgade 47
2200 København N
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (5,0)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Gola
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 29. oktober 2020

Sagt af andre

Den bedste pizza, jeg nogensinde har smagt!
Italienske pizza slices og dejlige mennesker!
Pizzabunden er sprød, og toppingen er lige i øjet...
Wow! En seriøst lækker oplevelse.
Som at være i Italien...
Fantastiske pizzaer! Vi kommer helt sikkert igen.

Af Emma, Christina, Jeppe, Anders, Sarah & Christian – Kilde: Facebook & Google

Om Gola

Pizzaerne skifter med sæsonen, og råvarerne er i særklasse. De får mortadella op fra Bologna. Deres salsiccia kommer fra Parma, og tomaterne dyrkes i Napoli. Hos Gola henter de alt fra zucchini til kartofler hjem fra danske Birkemosegaard, og pizzadejen er en videnskab i sig selv – lavet på økologisk mel fra Mulino Marino i Piemonte.

Det er blot et halvt år siden, at Gola slog dørene op for første gang. De har indrettet deres slice joint med fliser, planter, rå murstensvægge og italienske møbler. De har højborde, siddepladser i vinduet, og gæsterne har direkte udkig til kokkene i det åbne køkken. Her laver de pizzaer efter det romerske koncept, Pizza al Taglio, og smagene er stærkt vanedannende.

 

Åbningstider

Tirsdag - fredag, kl. 17-21
Lørdag, kl. 13-21
Søndag, kl. 13-20

180,-    /    90,-
UDSOLGT
1251 købt

UDSOLGT!

Gola

Rantzausgade 47
2200 København N
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (5,0)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Gola
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 29. oktober 2020
UDSOLGT