BananaCPH
2422    SOLD
- +
EXPIRED
90 DKK
45 DKK

2 store bægre med is hos Banana på Nørrebro, Vesterbro, Østerbro og i Torvehallerne – Smag fremtidens is lavet på overskydende bananer

Fremtidens is er bæredygtig, 100% økologisk & vegansk – og så er den lavet på verdens mest spiste frugt, nemlig bananen. Inspirationen kommer fra solskinsøerne Hawaii, og succesen er enorm. Blot to år efter deres lancering har Banana åbnet is-butikker på byens bedste adresser. Isen er blød og cremet, og toppingbaren bugner med alt fra blåbær til granola, kakaonibs, kokos og flydende karamel. De har trukket overskrifter i landets største medier, og sammen med Irma bekæmper de madspild.

WHAT YOU GET

Få 2 store bægre med is hos Banana på Nørrebro, Vesterbro, Østerbro og i Torvehallerne. Du har frit valg blandt dagens udvalg af is, som varierer efter sæson og ismagernes humør. Smag Solero lavet på banan, mango, passionsfrugt, dadler og vanilje. Få plain banan-is, chokolade-is samt is med hindbær, jordbær, brombær og citron. Vælg frit i toppingbaren, hvor du kan toppe din is med alt fra blåbær til kakaonibs, kokos, frysetørrede hindbær, vegansk chokolade og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset kan indløses hos Banana på Nørrebro, Vesterbro, Østerbro og i Torvehallerne
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 15. oktober 2020
+ HOURS

Mandag - fredag, kl. 14-20
Lørdag - søndag, kl. 13-20

+ ABOUT

De laver is på bananer, som normalt ville blive kasseret på grund af deres udseende. De kæmper mod madspild og er i gang med at revolutionere is-markedet. Når de fleste forbrugere mener, at bananerne er for modne til, at de gider købe dem, så er bananerne faktisk i deres sødeste version. Og det har givet Banana en unik mulighed for at lave lækker, sød is på overskydende bananer helt uden tilsætning af sukker.

Det er gået stærkt for den lille is-start-up, Banana, der for blot to år siden slog dørene op for første gang. De startede i Torvehallerne, udvidede hurtigt til Nørrebro, og inden for den seneste måned er de åbnet på både Vesterbro og Østerbro. De har bygget deres is-koncept op omkring sundhed, økologi og bæredygtighed. Is-varianterne følger sæsonens udbud af råvarer, og smagen er for vild.

+ WHERE

Jægersborggade 27
2200 København N