Zócalo Tivoli Food Hall
1251    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
238 DKK
119 DKK

Mexican feast for 2 personer hos Zócalo i Tivoli Food Hall – Invitér venner og veninder på alt fra tacos til burritos, mexi-bowls & nachos

Køkkenet bugner med solmodne avocadoer. Kokkene laver alt fra chipotle-marineret kylling til pulled pork, salsaer, guacamole og vegansk BBQ jackfruit. Inspirationen til Zócalo kommer fra Mexico City og det ultra hippe Mission District i San Francisco. I starten af 00’erne indtog de Island. I 2012 gik de ind i Sverige. I Danmark har nogle af landets dygtigste restauratører overtaget Zócalo-brandet, og målsætningen er klar – de vil skabe det stærkeste mexicanske fast food brand i Danmark.

WHAT YOU GET

Få mexican feast for 2 personer hos Zócalo i Tivoli Food Hall. Tag plads i byens hippe taqueria eller bestil 'to go'. I vælger hver især en hovedret, og I har frit valg mellem alle tacos, burritos og bowls på kortet. Herudover får I nachos med salsa. Smag You Got Mango Taco med chipotle-marineret kylling, guacamole, mango og ananas. Få BBQ Bombero Taco med pulled pork, mexican slaw og tomatsalsa. Nyd Food Truck Taco med langtidsbraiseret okse, syltede rødløg, jalapeños, lime og salsa roja. Få Dolores Green Mango Bowl med kylling, mexicanske ris, guacamole, tortillachips samt mango- og ananassalsa. Smag Mission District Burrito med pulled pork, sorte bønner, pico de gallo og habanero-cream. Få veganske tacos, burritos og bowls med alt fra pulled jackfruit til guacamole, raw slaw og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Zócalo i Tivoli Food Hall
  • Tivoli Food Hall har åbent hele året, og der er gratis adgang
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 1. oktober 2020
+ HOURS

Mandag - torsdag, kl. 11-21
Fredag - lørdag, kl. 11-23
Søndag, kl. 11-21

+ ABOUT

De laver alt fra bunden på lokale råvarer og specialiteter fra det solbeskinnede Mexico. De er opkaldt efter den største plads i Mexico City, og de har givet det mexicanske køkken et friskt californisk twist. Historien om Zócalo går helt tilbage til starten af 00’erne, og i 2017 slog de så dørene op i Tivoli Food Hall – ét af Danmarks mest besøgte madmarkeder.

I Zócalos åbne køkken arbejder kokkene med langtidstilberedt svin og kød fra fritgående kødkvæg. Her kreerer de alt fra mexicanske saucer til marinader og salsaer. I taqueriaet dufter der skønt af braiseret kød og tortillaer, som varmes på glohede stegeplader. Køkkenet er dejlig friskt, og deres tacos, burritos og bowls smager for vildt.

+ WHERE

Tivoli Food Hall
Vesterbrogade 3
1630 København V