Årets Danske Bryggeri 2019: 2 valgfrie fadøl hos ÅBEN – Prisvindende mikrobryggeri har åbnet pop-up i Kødbyen, og rygtet er løbet stærkt

Simon Evers
Head Concierge
2001 købt
140,-    /    70,-

Det er blot 3 år siden, at de lancerede deres første øl, og i december blev de kåret som Årets Danske Bryggeri! De dyrker malt på egne marker i Jylland, og deres brygmester & ejer, Philip Hulgaard, regnes for at være det nyeste stjerneskud på den danske ølscene. Hos ÅBEN er de eksperimenterende. De brænder for hoppy IPAs og Fruited Sours, og deres øl serveres på alt fra Michelin-restauranter til ølbarer i ind- & udland. De har netop åbnet pop-up i Kødbyen, og titusindvis har allerede været forbi.

Det får du

Få 2 fadøl hos ÅBEN i Kødbyen. Du har frit valg mellem alt på hanerne, og øllene er konstant i rotation. Smag ÅBENs egne bryg samt øl håndplukket fra anerkendte danske bryggere. Nyd fx 3rd Year Anniversary Double IPA. Få Be My Brown Ale med bløde noter af chokolade og karamel. Smag forskellige varianter af Stolen Fruit – Berliner Weisse brygget med alt fra passionsfrugt til hindbær, brombær og kirsebær. Få Citreae Gose med appelsin, citron og lime. Nyd City Session IPA fra To Øl brygget på amerikansk Mosaic-humle. Få Dark Matter fra Flying Couch og Based Pale Ale fra Gamma. Smag Høker Pilsner og Spontan Triplecherry fra Mikkeller lagret i gamle egetræstønder. Få ÅBENs Milk The Cow Oatmeal Milk Stout og meget mere.

ÅBEN

Slagtehusgade 15
1715 København V
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (5,0)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos ÅBEN i Kødbyen
  • Værdibeviset gælder alle dage, dog ikke om fredagen
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 8. oktober 2020

Sagt af andre

Fantastisk bryggeri og et godt udvalg af øl!
Uovertruffen kvalitet!
Spændende øl, som du ikke kan få andre steder.
Helt sikkert et besøg værd!
Seriøst god øl og meget venlige mennesker.
De har åbnet mine øjne for, hvad rigtig god øl er!

Af Line, Rasmus, Tine, Anders, Jonas & Clara – Kilde: Facebook & Google

Om ÅBEN

De er landets hurtigst voksende mikrobryggeri. Bryggerne skubber konstant grænserne for, hvad der er muligt, og de dyrker deres egen malt på marker blot 100 meter væk fra bryggeriet i udkanten af Kolding. Deres navn er en hyldest til den åbenhed, der er i ølbranchen, og hvor døren typisk står åben for andre bryggere. Det var blandt andet herigennem, at brygmester Philip Hulgaard selv lærte håndværket.

Hos ÅBEN er de kompromisløse i deres tilgang til råvarer og smage. De ser øllet som en social happening mellem nye og gamle venner, og i juni slog de for første gang dørene op i København. De har bygget et drivhus op ad en gammel husfacade i Kødbyen – indrettet med åben ølbar og vilde planter. Her har de inde- og udendørsservering, frithængende lamper, lyskæder, langborde og levende musik.

 

Åbningstider

Onsdag - lørdag, kl. 14-22

140,-    /    70,-
UDSOLGT
2001 købt

UDSOLGT!

ÅBEN

Slagtehusgade 15
1715 København V
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (5,0)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos ÅBEN i Kødbyen
  • Værdibeviset gælder alle dage, dog ikke om fredagen
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 8. oktober 2020
UDSOLGT