Én af byens bedste: 2 pizzaer hos Neighbourhood på Vesterbro – Populær pizzarestaurant høster anerkendelse i ind- & udland

Simon Evers
Head Concierge
1500 købt
270,-    /    160,-

De nyfortolker den klassiske italienske pizza, og de byder på pizzaer, som du aldrig før har smagt dem! De er blevet kåret af AOK som Byens Bedste, og de er anbefalet af alt fra VisitCopenhagen til Politiken og amerikanske Thrillist. Hos Neighbourhood er kokkene inspireret af alverdens køkkener – og ikke kun af det italienske. De ruller pizzadejen helt tynd og crispy. Pizzaerne toppes med kød & grønt fra små økologiske landbrug, og pizzakortet følger sæsonen.

Det får du

Få 2 pizzaer hos Neighbourhood på Vesterbro. Spis i restauranten eller bestil 'to go'. Du har frit valg mellem alle pizzaerne på kortet. Smag Honolulu Ham med tomatsauce, parmaskinke og rygeost, toppet med ananaschutney, syltede løg, chili og oregano. Få Burrata Lover med tomat, basilikum og cremet burrata. Nyd Chili Salami med tomatsauce, salami, frisk mozzarella og chili. Få Nordic Garden med sprødstegt bacon, mynte og hvidløg, toppet med mozzarella, romainesalat og syltede rødløg. Få Potato Brie med saltede kartofler, olivenolie og frisk rosmarin. Smag veganske pizzaer med alt fra bagte tomater til tofu-balls, syltet rødkål, ponzu og sort sesam. Få Squashed Lamb med braiseret lam, zucchini, salsa verde og meget mere.

Neighbourhood

Istedgade 27
1650 København V
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (4,6)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Neighbourhood på Vesterbro
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 2. september 2020

Sagt af andre

Byens bedste pizzaer!
Fantastisk restaurant og udsøgte smage...
Mad, drikke og atmosfære er helt i top.
Jeg kan ikke få armene ned!
Unikke pizzaer og et helt fantastisk sted...
En kæmpe anbefaling herfra!

Af Karina, Michael, Anders, Caroline, Renée & Josefine – Kilde: Facebook

Om Neighbourhood

Neighbourhood gør den klassiske pizza lettere, sprødere og grønnere. Bunden er ultra tynd og har en sprød luftig skorpe. Råvarerne er økologiske og kommer fra små lokale landbrug. Hos Neighbourhood eksperimenterer kokkene med unikke råvarer, sammensætninger og smage. De har trukket overskrifter i ind- & udland, og de serverer pizzaer, hvor det er fyldet og ikke bunden, der mætter.

I 2014 slog de dørene op for første gang. Restauranten er indrettet med rå pudsede vægge, naturtræ og planter. Omgivelserne er uhøjtidelige, og det summer af liv og god stemning. Hos Neighbourhood står anerkendte kokke og bartendere klar til at udfordre og forkæle. Gæsterne bydes på alt fra pizzaer til cocktails og egenproducerede øl – og smagene er helt unikke.

 

Åbningstider

Onsdag - torsdag, kl. 17-22
Fredag - lørdag, kl. 17-01

270,-    /    160,-
UDSOLGT
1500 købt

UDSOLGT!

Neighbourhood

Istedgade 27
1650 København V
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (4,6)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Neighbourhood på Vesterbro
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 2. september 2020
UDSOLGT