Nohrlund
753    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
225 DKK
110 DKK

Få 6 pre-mixed cocktails fra Nohrlund på flaske – Nyd prisvindende cocktails sammen med venner & veninder! Du får gratis levering til pakkeshop

I 2017 åbnede de Nordens første cocktailfabrik! De er den første cocktailproducent i verden, som har vundet henholdsvis sølv, guld og dobbeltguld ved World Spirits Competition i San Francisco. Maskinerne er specialudviklet i Italien. Deres cocktails er økologiske, og smagene er elegante. Hos Nohrlund arbejder de med verdens fineste spiritus, og råvarerne hentes hjem fra små danske landbrug. De laver cocktails på flaske efter gamle traditioner, og de er kompromisløse i deres tilgang til kvalitet.

WHAT YOU GET

Få 6 pre-mixed cocktails fra Nohrlund på flaske. Du kan vælge 6 ens cocktails eller 'Den Lille Smagspakke', som indeholder Nohrlunds 6 forskellige varianter. Nyd prisvindende cocktails derhjemme eller ude i solen sammen med venner og veninder. Du får gratis levering til pakkeshop. Smag Den Røde med vodka, jordbær og rabarber. Få Den Gule med rom, hyben og havtorn. Nyd Den hvide med gin, hyldeblomst & ingefær samt Den Bordeaux med valnøddevodka, brombær og basilikum. Smag Den Sorte med karamelliseret rom, espresso og chokoladebitter. Køb til selvforkælelse eller giv som gave.

CONDITIONS

  • Værdibeviset kan indløses i Nohrlunds webshop – nohrlund.dk/collections/cocktails
  • Værdibeviset kan anvendes fra 16. juni til og med den 17. september 2020
  • Vælg 6 ens cocktails á 200 ml eller 'Den Lille Smagspakke', som indeholder Nohrlunds 6 forskellige varianter
  • I webshoppen kan du indløse ét værdibevis ad gangen. Hvis du har købt flere beviser, skal de således anvendes af flere omgange. Der er gratis levering til pakkeshop på alle køb, uagtet antallet af købte værdibeviser
+ ABOUT

De producerer prisvindende cocktails tappet på flaske. Råvarerne dyrkes på små økologiske landbrug, og spiritussen har de udviklet sammen med nogle af verdens bedste producenter. Hos Nohrlund handler det om passion for cocktails og elegance, for det simple og det smukke. Respekten for det gamle cocktailhåndværk er enorm, og smagene er afstemt til perfektion.

Drømmen har altid været den samme – at skabe cocktails, som kan nydes og serveres af alle med smag for kvalitet. Uanset sted, formål, og om man har den viden, det kræver, for at lave den perfekte cocktail. Hos Nohrlund laver de cocktails på rene råvarer helt uden tilsætningsstoffer. De har fans over alt i verden, og deres cocktails serveres på alt fra restauranter til barer og til store internationale events.

+ WHERE

Jernholmen 45
2650 Hvidovre