Økoladen & Elmelund Chocolatier Organic
1201    SOLD
- +
EXPIRED
250 DKK
125 DKK

Frit valg til alt i Økoladen & Elmelund Chocolatiers webshop – Forkæl dig selv og andre med chokolade i verdensklasse! Du får gratis levering til pakkeshop

Alt er økologisk & lavet i hånden, og de sælger knapt 100 tons chokolade om året. De producerer alt fra chokoladeplader til marcipanhjerter, pålægschokolade og fyldte chokolader med karamel. Hos Økoladen & Elmelund Chocolatier er sortimentet overdådigt, og chokoladen er i verdensklasse. De sætter bæredygtighed i højsædet, og smagen er tryllebindende. De har vundet priser i ind- & udland, og målet har altid været det samme – at skabe den bedste chokolade på de fineste råvarer i verden.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt i Økoladen & Elmelund Chocolatiers webshop. Køb ét eller flere værdibeviser. Giv som gave eller køb som selvforkælelse til hverdagen og weekenden. Du får gratis levering til pakkeshop. Få alt fra chokoladeplader til marcipanhjerter, fyldte chokolader og chokoladeovertrukne mandler med hindbær og lakrids. Køb single origin chokoladeplader fra São Tomé, Peru og Ecuador. Få mælkechokolade med orangeknas og hvid chokolade med knust rålakrids. Køb fyldte chokolader med alt fra orange & cognac til karamel, passionsfrugt og hindbær. Få marcipanstænger, chokoladetærter og hasselnøddenougat overtrukket med chokolade. Få mandler med havsalt og mælkechokolade, rullet i lakridspulver. Køb hasselnødder dragéret med 70% mørk chokolade og orange. Få marcipan, nougat og chokoladeknapper til dine bageprojekter derhjemme. Køb lys & mørk pålægschokolade og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset kan indløses i Økoladen & Elmelund Chocolatiers webshop – www.oekoladen.dk
  • Værdibeviset kan anvendes fra 10. juni til og med den 1. oktober 2020
  • I webshoppen kan du indløse ét værdibevis ad gangen. Hvis du har købt flere beviser, skal de således anvendes af flere omgange. Der er gratis levering til pakkeshop på alle køb, uagtet antallet af købte værdibeviser
  • Hvert værdibevis har en værdi af 250 kr. med frit valg til alt
+ ABOUT

De er en lille familieejet chokoladefabrik på det sydlige Sjælland. De blev grundlagt i 2004, og de har stor succes. Hos Økoladen & Elmelund Chocolatier arbejder de efter gamle traditioner, og deres kærlighed til chokoladen er ikke til at tage fejl af. De har vundet danske fødevare- og chokoladepriser, og sidste år vandt de så bronzeprisen ved The International Chocolate Awards Scandinavia.

Hos Økoladen satser de på bæredygtighed, og de er den første chokoladeproducent i verden, der bruger Cradle to Cradle certificeret kartonemballage. De sørger for, at der bliver taget god hånd om alle i værdikæden – lige fra kakaofarmeren til medarbejderne på chokoladefabrikken. De eksperimenterer med unikke råvarer & smage, og håndværket taler for sig selv.

+ WHERE

Ugledigevej 95
4760 Vordingborg