Spazio 26
1399    SOLD
- +
EXPIRED
350 DKK
199 DKK

4-retters menu hos Spazio 26 – Tidligere Noma-kok kreerer italiensk fusionsgastronomi i hjertet af København

Håndlavet pasta og traditionel italiensk gastronomi med et moderne twist. Den tidligere Noma-kok Mads Rye Magnusson er nu på spil igen, og den her gang har han kastet sig over det italienske køkken. Med Spazio 26 er han rykket ind i ét af Indre Bys smukke københavnerhuse, og de intime lokaler fordeler sig over to etager med åben cocktail- & vinbar, blomstervæg og restaurant. Råvarerne er håndplukket fra små landbrug i Danmark & Italien, og kokkene er nogle af landets bedste.

WHAT YOU GET

Få 4-retters menu hos Spazio 26 i Indre By. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser. Menuen er tilpasset sæsonens fineste råvarer og sammensættes på dagen af køkkenchefen. Smag fx råmarineret vesterhavstorsk med San Marzano tomater, syltede salatløg og vinaigrette på appelsin, chili og lime. Få håndlavet ravioli med kanin eller risotto med braiseret kalv, safran, friskhøvlet parmesan og citronskal. Nyd oksemørbrad med grillet artiskok og nye løg. Få panna cotta med jordbærsorbet, syltede rabarber og chokolade-tuiles.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Spazio 26
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 8. september 2020
  • Booking skal foretages via www.spazio26.dk – anfør ”Signaturmenu” på din reservation
+ HOURS

Mandag - lørdag, kl. 17:30-24:00

+ ABOUT

Køkkenet er italiensk, og kokkene kan deres kram. Hos Spazio 26 byder Mads Rye Magnusson på italiensk gourmetmad til priser, hvor alle kan være med. Han har tidligere slået sine folder på alt fra Noma til Geranium og El Bulli. Han har pustet nyt liv i den gastronomiske superliga, og nu har han også åbnet italiensk restaurant.

Hos Spazio 26 er alt afstemt til smagsmæssig perfektion, og maden akkompagneres af lækre italienske vine og klassiske cocktails. Retterne tager afsæt i det traditionelle italienske køkken. Der er fuld smæk på smagen, og alt er tilberedt fra bunden med omhu og kærlighed til håndværket.

+ WHERE

Store Regnegade 26
1110 København K