Carls Øl- & Spisehus
3000    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
200 DKK
99 DKK

Frit valg til alt hos Carls Øl- & Spisehus i Carlsberg Byens gamle maltsilo – Kæmpe restaurant & ølbar anbefales af Politiken og Berlingske

På mandag slår de dørene op igen! De har verdens største udvalg af Carlsberg-øl, og deres smørrebrøds- & brasseriekoncept er udviklet sammen med én af landets bedste Michelin-kokke. Fra 1847 og frem til årtusindeskiftet var maltsiloen arbejdsplads for Carlsbergs bryggeriarbejdere, og for et halvt år siden åbnede Carls Øl- & Spisehus op i de rå lokaler. Kokkene arbejder med råvarer fra små, lokale landbrug. Baren har 40 fadølshaner og 150 forskellige flaskeøl fra Carlsberg-ejede bryggerier i hele verden.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos Carls Øl- & Spisehus i Carlsberg Byen. Køb ét eller flere værdibeviser. Invitér venner & familie på fantastiske øl- og madoplevelser – både morgen, frokost og aften. Få smørrebrød på hjemmebagt rugbrød med mask fra Jacobsen-øl. Smag kartoffelmad med løvstikkemayo og tørsaltet bacon. Få tatar af okseinderlår med syltet tomat, løgkarse og kartoffelchips. Få håndpillede rejer med smilende æg og hønsesalat med sprødt kyllingeskind. Nyd lækre brasserieretter om aftenen. Få grillet lam og sortfodsgris. Smag torsk i sprød øldej med safran-aioli og chunky fritter. Få jomfruhummer og ceviche af helleflynder. Nyd danske asparges med rygeost og ramsløg. Få okse braiseret i Jacobsen-øl og belgiske ølvafler med vaniljecreme og rabarber. Smag øl fra små og store bryggerier i alt fra Danmark til England, Italien og USA. Nyd Brooklyn Defender IPA. Få Jacobsen Pilsner, Erdinger Hefe Weissbier og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Carls Øl- & Spisehus
  • Værdibeviset kan anvendes fra 18. maj til og med den 1. september 2020
  • Det kan være en god idé at reservere bord – bordreservation kan foretages online samt pr. telefon
  • Hvert værdibevis har en værdi af 200 kr. til frit valg hos Carls Øl- & Spisehus
+ HOURS

Frokost
Tirsdag - søndag, kl. 11:30-15:30

Aften
Tirsdag - torsdag, kl. 17:30-22:30
Fredag - lørdag, kl. 17:30-24:00
Søndag, kl. 17:30-22:30

+ ABOUT

De er blevet anbefalet af alt fra Politiken til Berlingske, og det er blot et halvt år siden, at de slog dørene op for første gang. De byder på øl- og madoplevelser i historiske rammer, og stedet er opkaldt efter brygger Carl Jacobsen. Hos Carls Øl- & Spisehus spiller øllet hovedrollen både i køkkenet og på drikkekortet. Øludvalget er enormt, og indretningen er inspireret af Carlsbergs bryggerikultur og historie.

De har rå betongulve, blottede søjler og åbent køkken. Menukortet følger sæsonens udbud af råvarer, og øllet på hanerne er konstant i rotation. Hos Carls handler det gode måltid om smag, nærvær og stemning. Gæsterne forkæles med smørrebrød og unikke brasserieretter, og maden akkompagneres af alt fra klassisk til eksperimenterende øl i verdensklasse.

+ WHERE

Bag Elefanterne 20
1799 København V