Simple Feast
2968    SOLD
- +
EXPIRED
545 DKK
275 DKK

Vegetarisk eller vegansk måltidskasse fra Simple Feast – Få 3 dages aftensmad til 2-3 personer kreeret af tidligere Michelin-kokke! Alt leveres direkte til din dør

Aftensmad på kun 10 minutter! Alt er lavet på forhånd, så du blot skal blande, varme og anrette maden derhjemme. Ét af verdens mest omtalte måltidskasse-start-ups er dansk, og de hylder grøntsagerne for deres helt unikke smage og teksturer. Kokkene kommer fra nogle af verdens fineste Michelin-restauranter, og deres mad slår benene væk under selv de største kødspisere. Hos Simple Feast vil de revolutionere den globale madkultur, og sammen med lokale landbrug værner de om naturen.

WHAT YOU GET

Få vegetarisk eller vegansk måltidskasse fra Simple Feast. Du får aftensmad til 3 dage, og der er mad til 2-3 personer. Du har frit valg mellem Family Feast – familiens favoritter – og Season Feast – en verden af smag. Vælg vegetarisk eller vegansk. Menuen skifter hver uge og følger sæsonens udbud af økologiske råvarer. Smag alt fra håndlavede dumplings til pastaretter og blomkålspizzaer med butternut squash og puré af sweet potatoes. Få surdejs-pitabrød med kartoffelgyros, krydderurtesalat, rød spidskål, gedeost og yoghurtdressing. Nyd moussaka med kartofler, aubergine, smørbønnepuré, fennikel og peberdressing. Smag sweet potatoes med BBQ-dip, cornbread, coleslaw, tomatsalat og valnødder. Få couscous med marinerede kikærter, tomatvinaigrette og soltørrede tomater samt fladbrød med knust peber, flagesalt, sesamfrø og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses online hos Simple Feast
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 1. august 2020
  • 24 timer efter at du har købt dit værdibevis, kan du bestille din måltidskasse på www.simplefeast.com
  • Simple Feast leverer til hele Danmark (ikke brofaste øer undtaget)
+ ABOUT

Plantebaseret kost har potentiale til at være vor generations største bidrag til os selv og de kommende generationer. Det er grundstenen i Simple Feast, som vil bane vejen for en mere bæredygtig livsstil fuld af nydelse, smagsindtryk og gode oplevelser. Med afsæt i plantebaserede måltidsløsninger er målet at gøre livet nemmere og bedre for dig, din familie og vores planet.

De sparer dig for at bruge timer i supermarkedet og på madlavningen i køkkenet. De værner om naturens naturlige fødevareproduktion, og bæredygtighed er tænkt ind i alt fra emballagen til maden. Som certificeret B Corp™ lever Simple Feast op til de højeste standarder for gennemsigtighed og social ansvarlighed – og på rekordtid har de skabt ét af verdens hippeste måltidskasse-brands.

+ WHERE

Refshalevej 159A
1432 København K