Cholon by Lâm Lê
1262    SOLD
- +
EXPIRED
180 DKK
90 DKK

2 kæmpe forårsruller hos Cholon i Indre By – Asiatisk mini-restaurant & take away slår benene væk under Politikens madanmelder

De er blevet fremhævet af Politiken som ét af de nye steder, du bliver nødt til at kende til, og anmeldelserne taler for sig selv! Lâm Lê, landets måske mest succesfulde asiatiske restauratør, åbnede i 2019 en mini-restaurant & take away i hjertet af København. Han står selv bag gryderne i køkkenet og fokuserer på én ret, som han har nørdet til perfektion. Tag på besøg hos Cholon og byd venner, veninder og kæreste på forårsruller, som I aldrig har smagt dem før.

WHAT YOU GET

Få kæmpe forårsruller hos Cholon by Lâm Lê i Indre By. Spis i den asiatiske mini-restaurant eller bestil 'to go' (OBS! i øjeblikket kan der kun bestilles 'to go'). Hvert værdibevis gælder for 2 personer. Du har frit valg mellem Cholon- og Veggierullen. Smag Cholonrullen med oksekød marineret i soja, ingefær og sød chili, toppet med citron og årstidens grønt. Få Veggierullen med karamelliserede portobello-svampe, blancheret kål, fintsnittet gulerod og friske spirer. Forårsrullerne er knasende sprøde, og de serveres med crème fraîche og sweet chilisauce.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Cholon by Lâm Lê
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 19. september 2020
+ HOURS

Tirsdag - søndag, kl. 11:30-21:30

+ ABOUT

Hans kærlighed til maden & gæsterne er enorm, og det kommer næppe som nogen overraskelse, at folk falder pladask for den storsmilende Lâm Lê. De seneste 15 år har han skabt nogle af Danmarks største restaurantsucceser, men nu er det tid til et nyt eventyr med nørderi og nærvær på et helt nyt niveau.

Hos Cholon nyfortolker Lâm Lê den klassiske forårsrulle, både i form af dens smag og størrelse. Han tager afsæt i gamle familieopskrifter, som fusioneres med teknikker og råvarer fra Kina, Vietnam og Norden. Lokalet er indrettet med smukke slagterfliser, kobber, træ, levende lys og marmor. Og det er blot ét år siden, at Cholon slog dørene op for første gang.

+ WHERE

Vingårdstræde 21
1070 København K