Til gåturene & hyggen derhjemme: 2 store bægre med is hos Banana på Nørrebro, Vesterbro, Østerbro og i Torvehallerne – Smag fremtidens is lavet på overskydende bananer

Simon Evers
Head Concierge
3274 købt
90,-    /    45,-

Fremtidens is er bæredygtig, 100% økologisk & vegansk – og så er den lavet på verdens mest spiste frugt, nemlig bananen. Inspirationen kommer fra solskinsøerne Hawaii, og succesen er enorm. Blot to år efter deres lancering har Banana åbnet is-butikker på Københavns bedste adresser, og de kører rundt på ladcykler med is i hele byen. Isen er blød og cremet, og toppingbaren bugner med alt fra frisk frugt til granola, kakaonibs og ristet kokos. De har trukket overskrifter i landets største medier, og sammen med Irma bekæmper de madspild.

Det får du

Få 2 store bægre med is hos Banana på Nørrebro, Vesterbro, Østerbro og i Torvehallerne. Du har frit valg blandt dagens udvalg af is, som varierer efter sæson og ismagernes humør. Smag Solero lavet på banan, mango, passionsfrugt, dadler og vanilje. Få plain banan-is, chokolade-is samt is med hindbær, jordbær, brombær og citron. Vælg frit i toppingbaren, hvor du kan toppe din is med alt fra blåbær til kakaonibs, kokos, frysetørrede hindbær, vegansk chokolade og meget mere.

Banana

Jægersborggade 27
2200 København N
RatingRatingRatingRatingRating
HappyCow (4,5)

INDLØSNING

  • Værdibeviset kan indløses hos Banana på Nørrebro, Vesterbro, Østerbro og i Torvehallerne
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 21. august 2020

Sagt af andre

Fantastisk is lavet på banan!
Vildt sejt koncept og virkelig lækkert!
Kanon is & god samvittighed.
Økologisk, sundt og virkelig smagfuldt!
Dejligt forfriskende på en varm sommerdag...
Meget lækker, cremet is med helt unik smag!

Af Magnus, Ben, Rikke, Lisa, Nick & Katja – Kilde: Google & HappyCow

Om Banana

De laver is på bananer, som normalt ville blive kasseret på grund af deres udseende. De kæmper mod madspild og er i gang med at revolutionere is-markedet. Når de fleste forbrugere mener, at bananerne er for modne til, at de gider købe dem, så er bananerne faktisk i deres sødeste version. Og det har givet Banana en unik mulighed for at lave lækker, sød is på overskydende bananer helt uden tilsætning af sukker.

De ligger i Jægersborggade og Torvehallerne, og de kører rundt på ladcykler i hele København. Det er gået stærkt for den lille is-start-up, Banana, der for blot to år siden slog dørene op for første gang. De har bygget deres is-koncept op omkring sundhed, økologi og bæredygtighed. Is-varianterne følger sæsonens udbud af råvarer, og smagen er for vild.

 

Åbningstider

Onsdag - søndag, kl. 12-18

90,-    /    45,-
UDLØBET
3274 købt

Afsluttet:
30-04-2020

Banana

Jægersborggade 27
2200 København N
RatingRatingRatingRatingRating
HappyCow (4,5)

INDLØSNING

  • Værdibeviset kan indløses hos Banana på Nørrebro, Vesterbro, Østerbro og i Torvehallerne
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 21. august 2020
UDLØBET