Slagteren ved Værnedamsvej
769    SOLD
- +
EXPIRED
300 DKK
175 DKK

Frit valg til alt hos Slagteren ved Værnedamsvej – Få alt fra bøffer af Black Angus kødkvæg til spareribs, grillpølser, pålæg og hjemmelavede frikadeller

De byder på slagtervarer og hjemmelavede delikatesser. Stilen er klassisk, og forretningen er imponerende smuk. Hos Slagteren ved Værnedamsvej er væggene prydet med hvide slagterfliser, og montrerne bugner med alt, hvad hjertet kan begære. Her går slagterne op i kvalitet og dyrevelfærd, og de værner om det gamle håndværk. De ligger i smørhullet mellem Frederiksberg og Vesterbro. Kødet henter de hjem fra små danske gårde, og udvalget er kæmpe stort.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos Slagteren ved Værnedamsvej. Køb ét eller flere værdibeviser. Få store bøffer af Black Angus kødkvæg. Køb dansk frilandskylling, unghanebryst, landskinker, bacon og sprøde flæskesvær. Få friskhakket dansk oksekød og BBQ-marinerede spareribs. Få svinemørbrad, svinekoteletter og landænder fra Fyn. Køb grillpølser, ostepølser, baconpølser og krydrede frankfurtere. Få lammekrone, roastbeef, rib eye og bearnaise. Få hjemmelavet leverpostej, frikadeller, rullepølse, pålægssalater og remoulade. Køb sortfodsskinke, salami, chorizo, parmaskinke og bresaola. Få hjemmelavede færdigretter – fx biksemad, boeuf bourguignon, kylling i karry og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Slagteren ved Værnedamsvej
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 1. juli 2020
  • Hvert værdibevis har en værdi af 300 kr. til frit valg hos Slagteren ved Værnedamsvej
+ HOURS

Tirsdag - fredag, kl. 9:00-17:30
Lørdag, kl. 9:00-14:00

+ ABOUT

Værnedamsvej er noget helt særligt. Stemningen, caféerne, restauranterne og gourmetforretningerne. I 1900-tallet bugnede det desuden med slagtere i gaden, hvorfor Værnedamsvej fik tilnavnet ’Slagtergaden’. For knapt ét år siden stillede madverdenen så igen skarpt på Værnedamsvej, for på hjørnet til Tullinsgade slog en gammeldags slagter dørene op.

Hos Slagteren ved Værnedamsvej bydes københavnerne på slagtervarer og hjemmelavede delikatesser. Her arbejder slagtere og tidligere kokke side om side, og kun det bedste er godt nok. Lokalet har været i familien siden 1977, og nu er det slagtermester René Offerlin, der viderefører familiens stolte forretningstraditioner.

+ WHERE

Tullinsgade 27
1618 København V